Sławek - ocena (1) Pani Monika wow jest najlepsza!!! Sławek Kornelia - ocena (1) Ogromna wiedza, doświadczenie i najlepsze produktu. Polecam! Dziewczyny mają... Kornelia Ada - ocena (1) Polecam wszystkim! Ada
Natalia - ocena (2) Polecam! Syn niecały rok, bardzo utrudniał zadanie Pani, a wyszło pięknie. Natalia Ola - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie! Włosy wyglądają pięknie, kolor... Ola D. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Koloryzacja wygląda świetnie i... D. Zuza - ocena (1) Ten salon wymiata, rozwala system, są najlepsi, gorąco polecam Pana Patryka! Zuza Luiza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji u Patryka! Świetnie doradził mi... Luiza EWA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Już od wejścia czuć... EWA Jola L. - ocena (1) Pani Monika pyta o to, czego chcę, a potem słucha mojej odpowiedzi. To bardzo... Jola L. Joanna - ocena (1) Byłam u pani Marceliny trzykrotnie i zawsze wychodziłam bardzo zadowolona!... Joanna Dorota - ocena (1) Wspaniałe fryzury i strzyżenie zawsze mam w tym zakładzie Panuje b przyjazna... Dorota Klaudia - ocena (2) do Moniki trafiłam parę lat temu i od tamtej pory ani razu się nie zawiodłam.... Klaudia Iwona - ocena (2) Byłam u pani Moniki kolejny raz.Będę wracała gdy moje włosy będą potrzebowały... Iwona Basia - ocena (1) Słabo, słabo, na sztukę. Poprosiła o cięcie włosów bez strzępienia końcówek,... Basia Maria - ocena (1) Piękne wnętrze i cudowna atmosfera od samego wejścia poczułam się... Maria Barbara - ocena (1) to naprawde jest najlepszy salon na całym Pomorzu, Pan Patryk the best!!!!! Barbara Renata - ocena (1) najlepszy salon w całym trojmiescie ! Renata Iwona - ocena (1) Od lat korzystam w Vivie z usług fryzjerskich. Po odejściu Pani Ani... Iwona Mikołaj - ocena (1) Fantastycznie!!! Lokal czysty, pachnący i piękny. Pani Wiktoria... Mikołaj