Izabela - ocena (1) Gorąco polecam. Izabela Monika - ocena (1) Najbardziej lubię podejście i delikatność Pani Moniki. Jestem mega wrażliwa... Monika Marta - ocena (1) Za zniszczenie moich włosów taka opinie wszędzie dam że żadnych klientów... Marta
Wojtek - ocena (1) Niezwykły salon, głównie dzięki zdolnościom i profesjonalnemu podejściu Pani... Wojtek Barbara - ocena (1) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm! Pani Monika zawsze w punkt dobiera... Barbara Viktoria - ocena (1) Pani Monika zawsze zadba o to, aby każdy klient dobrze czuł się podczas... Viktoria Zofia - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa a także bardzo miła atmosfera. Zofia Alicja - ocena (1) Pani Monika ma wielki talent fryzjerski. Wykonuje piękne uczesanie na... Alicja Anna - ocena (1) Korzystam z usług u pani Moniki od ponad 6 lat ( włosy farbowane na beżowy... Anna Karolina - ocena (1) Urocza pełna profesjonalność Pani Angelika (Ruda) bardzo długo szukałam... Karolina Andzela - ocena (1) Trafiłam do salonu sugerując się opiniami i naprawdę nie żałuję.Super... Andzela Karolina - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera i doskonałe... Karolina Leszek - ocena (1) Super, trafiłem przez przypadek z ulicy i pewnie będę wracał, polecam. Leszek Oliwia - ocena (1) Powiem tak, jestem zachwycona efektem, cieszę się że trafiłam na fryzjerów... Oliwia Wiktor - ocena (1) Najlepszy Salon Fryzjerski w jakim miałem okazję być! Wiktor Wiktor - ocena (1) Niesamowite strzyżenie u chłopaków! Każdy z fryzjerów na bardzo wysokim... Wiktor Larisa - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana Patryka. Otrzymałam... Larisa Sebastian - ocena (1) top usługi m, najlepsze strzyżenie w polsce! Sebastian Kacper - ocena (1) najlepsze strzyżenie Polsce! Kacper Mateusz - ocena (1) no kozak, profesjonalnie i miło Mateusz