Adrian Wiśniewski - ocena (1) Wszystko jak trzeba, profesjonalnie i miło. Adrian Wiśniewski Asia - ocena (1) Absolutny profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, cudowna atmosfera . Asia Andrzej - ocena (1) Świetny salon i najlepsza w branży fryzjerka Pani Anna. Polecam. Andrzej
Viki - ocena (1) Nie polecam kolor odbiega od tego który miał być. Były ustalenia wyszło co... Viki K. - ocena (1) Jakość usług na najwyższym poziomie od lat. To jest najlepszy salon w... K. Alicja - ocena (1) Super !!!! Fajne miejsce z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Alicja Kasia - ocena (1) Super .Przystępne ceny miła atmisfera Kasia Marzena - ocena (1) Jak zawsze jestem zadowolona. Polecam z całego serca ️ Pani Paulina i Anika... Marzena Adam - ocena (1) Rewelacyjne strzyżenie i perfekcyjnie odsiewanie. Adam Karina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem zarówno przemiłej obsługi jak i profesjonalizmu!... Karina Joanna - ocena (1) Bardzo profesjonalne miejsce z holistycznym podejściem do człowieka! Joanna Ewa Swat - ocena (2) Druga wizyta u pani Moniki i będą kolejne. Nareszcie znalazłam super... Ewa Swat jola - ocena (1) Bardzo miła obsługa i świetne strzyżenie .Bardzo dziekuje! jola Karolina - ocena (1) Trafiłam do salonu z Booksy i strzał w 10! Wyszłam z pięknym blondem i... Karolina J - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z moich włosów. Koloryzacja i podcinanie robione... J Katarzyna Woźniak - ocena (1) super ! oby tak dalej Katarzyna Woźniak BEATA - ocena (1) korzystam od wielu lat dojeżdżając z innej dzielnicy salon godny polecenia BEATA Ivan - ocena (1) Gorąco polecam Panią Wiktorię jako doskonałego fryzjera męskiego. Jestem jej... Ivan Maria - ocena (1) Świetnie dobrany i zrobiony kolor. Serdecznie polecam. Maria Alina - ocena (1) Wspaniała obsługa, wspaniały efekt Alina