Mateusz - ocena (1) no kozak, profesjonalnie i miło Mateusz Mateusz - ocena (1) super nadzwyczajnie Mateusz mirra - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Wreszcie znalazłam salon, w którym chce się być i... mirra
Sylwia Kowalska - ocena (1) Najlepsza. Pani Monika jest wyjątkowa.Uszczesliwia wszystkich dookoła. Pełen... Sylwia Kowalska Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, mila obsługa i piękny efekt końcowy.... Katarzyna Agnieszka V. - ocena (2) Uczęszczam do salonu Pani Moniki już kilka lat i za każdym razem jestem... Agnieszka V. Joanna - ocena (1) Włosy są tak ścięte, że po myciu same się układają. Dziękuje Joanna Agata - ocena (1) Polecam z całego serca . Pani Monika wie co robi . ️ Do tego przyjemna... Agata Kasia - ocena (1) Strzyżenie jak zawsze perfekcyjne. Kasia Adza - ocena (2) Bardzo polecam panią Monikę. Przemiła atmosfera i dobrana fryzura Adza Ania - ocena (2) Gorąco polecam! Ania Beata Olech - ocena (2) Bardzo profesjonalna stylistyka znająca się na koloryzacji i pomaga w wyborze... Beata Olech Wiktoria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z całej wizyty i efektów strzyżenia. Polecam! Wiktoria Rodzinka - ocena (1) Pełna Profeska dla calej rodziny Rodzinka Kamila - ocena (1) Polecam Patryka, super strzyżenie i pielęgnacja. Kamila Kamila Wagner - ocena (1) Najlepszy fryzjer na świecie! Moja mama specjalnie z małopolski przyjeżdża na... Kamila Wagner Daria - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon fryzjerski! Obsługa jest niezwykle miła i... Daria Izabela z Warszawy - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Kasi z Galerii Fryzur w Gdańsku za... Izabela z Warszawy Ina - ocena (1) Bardzo udana koloryzacja i strzyżenie. Ina Monika - ocena (1) W końcu znalazlam fryzjera, gdzie Pani do ktorej zostalam umowiona wiedziala... Monika