Bartosz - ocena (1) Po prostu super!!! Uzyskałem taki efekt jaki chciałem uzyskać. Podczas mycia... Bartosz Iwona - ocena (1) Zdecydowane i profesjonalne podejście praktykantki do klienta,dokładność na... Iwona Izabela - ocena (1) Myślę, że w końcu znalazłam miejsce, do którego z wielką przyjemnością będę... Izabela
Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam, jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z efektu końcowego! ️ Oliwia Marta - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, zawsze pięknie i przyjemnie. Pani Eliza jest... Marta Waski - ocena (1) Najlepszy fryzjer i zarazem super gość ten Robert, pozdrawiam . Waski Ania - ocena (1) Najlepsze dziewczyny! Co tu dużo pisać. Jestem klientką Moniki od 20lat jak... Ania Paweł - ocena (1) super obsługa. super masaż głowy podczas mycia no i co najważniejsze fryzura... Paweł kasia - ocena (1) wspaniałe miejsce z niezwykłą aurą, profesjonalna obsługa, wszystko wyważone... kasia Joanna - ocena (1) Polecam salon Pani Elizo dziękuję Joanna Pola Kowalczyk - ocena (1) Pani Eliza zawsze super doradzi Pola Kowalczyk M.M. - ocena (1) Jak zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Polecam M.M. Ola - ocena (1) Pan Patryk to cierpliwy, przemiły i ratujący życie człowiek wrócę na pewno :) Ola MB - ocena (1) Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! MB Joanna - ocena (1) Brawo dla Pani Joasi, świetne strzyżenie, pełen profesjonalizm Jestem bardzo... Joanna Тая - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję. Polecam :) Тая Dorota - ocena (1) Bardzo profesjonalny salon, 10/10. Polecam! Dorota Olka - ocena (1) Nie polecam, bardzo słaba obsluga Olka Martyna - ocena (1) Wlosy wykonane profesjonalnie, mila obsluga i atmosfera. polecam!!! ️️️️ Martyna Kamila - ocena (1) Od lat korzystam z uslug salonu Pani Joanny, zawsze jestem bardzo zadowolona... Kamila