Nauczycielka - ocena (1) Polecam to miejsce. Włosami zajęła się Pani Wiktoria i zarówno koloryzacja,... Nauczycielka Agnieszka G. - ocena (2) Po raz pierwszy po koloryzacji włosów jestem w pełni zadowolona! Pani Monika... Agnieszka G. Joanna Baranowska - ocena (1) Jestem zadowolona z efektow pierwszej wizyty  Pani Agata wykonała u mnie... Joanna Baranowska
Jarek - ocena (1) Bardzo miły i profesjonalny personel. Dobre strzyżenie męskie z którego... Jarek Anna - ocena (1) wzrost ceny za usługi u Pana Pawła ansurdalny. pod koniec roku płaciłam... Anna Beata - ocena (1) To jest najlepszy fryzjer w 3city. Polecam to miejsce wszystkim swoim... Beata Ilona - ocena (1) Jestem bardzo zadowlona z usługi. Kolor dobrze dobrany, świetne cięcie, po... Ilona Paulina - ocena (1) Nigdy nie byłam bardziej zadowolona jak po wizycie z Panem Patrykiem! Obsługa... Paulina Elżbieta - ocena (1) Pani Eliza jest najlepsza. Robi przepiękny balejaż na moich włosach. Polecam Elżbieta Hanna - ocena (1) W końcu znalazłam fryzjera, który zrobił to, czego inni nie mogli zrobić.... Hanna stały klient - ocena (1) Polecam, bardzo przyjemnie, profesjonalnie. Żona jest zadowolona :) polecam stały klient Blondynka J. - ocena (1) Salon Belleza jest to miejsce, które polecam. Trafiłam tam z kierując się... Blondynka J. Magdalena - ocena (1) Przecudowna atmosfera, wspaniałe kobiety i fachowcy w swoim zawodzie, wnętrze... Magdalena Dorota - ocena (1) Bardzo dobrze wykonany zabieg w miłej atmosferze Dorota Elżbieta Maria - ocena (1) lamerie fryzjer Gdańsk - serdecznie polecam. Nigdy nie miałam lepszej fryzury. Elżbieta Maria Agnieszka Lutowska - ocena (1) Pani Karolina jest "moim" :-) fryzjerem od około 4 lat, choć z usług... Agnieszka Lutowska Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, uśmiech i mój spokój, że trafiłam... Ania Klaudia Krysiak - ocena (1) Pani Agata zrobiła mi fryzurę marzeń, nie sądziłam, że po takim ostrym cięciu... Klaudia Krysiak Magda M - ocena (2) Najlepszy a przy tym ceny ok fryzjer a pani Oliwka super osobą a robi cuda na... Magda M Daria - ocena (1) Pierwszy raz skorzystałam z uslug salonu Hair Space Institute i jestem pod... Daria