Beata - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem. Wróciłam z nowym super wizerunkiem. Zadowolona... Beata Oktawia - ocena (1) Wizyta w Hair & Beauty MK to mój ulubiony czas dla siebie! Piękna fryzura,... Oktawia Waldek - ocena (1) Od dawna szukałem salonu, który rozumie, jak ważna jest jakość i... Waldek
Anita - ocena (1) Jesteśmy klientami od lat. Rodzinna atmosfera profesjonalne strzyżenie i... Anita Anna z Gdyni - ocena (1) SENSO to profesjonalny salon , w którym zachwyca wszystko : wysoka jakość... Anna z Gdyni Bogdan - ocena (1) Profesjonalna usługa. Polecam Bogdan Elwira - ocena (1) Korzystam z usług fryzjerskich w salonie ,,Kinga" od wielu lat.Wszystko... Elwira Marcin - ocena (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług u Pani Julii i zawsze wychodzę... Marcin ElPablo - ocena (1) Super strzyżenie. Na pewno wrócę ElPablo Stała klientka - ocena (1) Do Bellezy trafiłam po nieudanej koloryzacji w lutym, gdy w jednym z... Stała klientka M. - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Polecam usługi w tym miejscu. M. Paulina - ocena (1) Któraś z kolei już wizyta w salonie i za każdym razem zachwyt Paulina Stała klientka - ocena (1) Zdecydowanie teraz juz przerost formy nad treścią. Za zwykłe banalne ścięcie... Stała klientka Natalia - ocena (1) Przemiła Pani, konsultacja w super atmosferze i pełen profesjonalizm ️ Natalia Jolanta - ocena (1) Byłam pierwszy raz w tym salonie ale na pewno będę tu wracać. Cieszę się, bo... Jolanta Waldemar - ocena (1) Polecam wszystkim Paniom i Panom Salon w którym panuje domowa atmosfera l.... Waldemar Adrian Wiśniewski - ocena (1) Wszystko jak trzeba, profesjonalnie i miło. Adrian Wiśniewski Asia - ocena (1) Absolutny profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, cudowna atmosfera . Asia Andrzej - ocena (1) Świetny salon i najlepsza w branży fryzjerka Pani Anna. Polecam. Andrzej Viki - ocena (1) Nie polecam kolor odbiega od tego który miał być. Były ustalenia wyszło co... Viki