Margo - ocena (1) Bardzo polecam, fryzjerstwo najwyższej klasy Margo M - ocena (1) W salonie Belleza moimi włosami zajmuje się Pani Julia . Jest to fryzjer z... M Sis - ocena (1) Najlepsza kolaryzacja w mieście Sis
Klaudia - ocena (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista o cudownej osobowości, miły,... Klaudia Daniela Kulis - ocena (1) Bardzo polecam miejsce.Profesjonalna obsługa.Nigdy nie byłam tak dobrze... Daniela Kulis Julia M. - ocena (1) Serdecznie polecam strzyżenie i polerowanie! Przyjeżdżam specjalnie z... Julia M. Kasia - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście! Pani Natalia mistrzyni fryzjerstwa Kasia Julia - ocena (1) Polecam serdecznie ️ Julia Julia - ocena (1) Salon sam w sobie zachwyca, czysto i pięknie w środku, obsługa przemiła i... Julia Agnieszka - ocena (1) Cudowny salon, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera Agnieszka I. M. - ocena (1) Gdyby mroźna było dać 10 gwiazdek to bym z przyjemnością dała. Polecam ten salon I. M. Agnieszka - ocena (1) Usługi fryzjerskie Magdaleny są na wysokim poziomie. Doskonale modeluje włosy... Agnieszka Monika - ocena (1) Wszystkie zabiegi, łącznie z pielęgnacją na wysokim poziomie. Przemiła... Monika Iza - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię , finał pobytu w salonie za każdym razem mnie cieszy i... Iza Klientka z Warszawy - ocena (1) Profesjonalizm, wiedza, umiejętności, życzliwość i przemiła obsługa. Z... Klientka z Warszawy Tomasz Bigus - ocena (1) Świetna obsługa, pani Karolina przemiła i mega profesjonalna, jestem mega... Tomasz Bigus Kasia - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, profesjonalna obsluga, przemiłe Panie, jestem... Kasia Klient - ocena (1) Jest to najlepszy salon w Trójmieście. Klient Beata - ocena (1) Dla p. Moniki ważne jest by klient był nie tylko zadowolony, ale by efekt... Beata Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobry salon fryzjerski. MIła i profesjonalna obsługa. Krzysztof