Joanna Wlodarczyk - ocena (2) Pani Monika to nie tylko profesjonalna fryzjerka, ale też miła i... Joanna Wlodarczyk Zadowolona klientka - ocena (1) Serdecznie polecam usługi w tym salonie Zadowolona klientka Monika - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny już od 1,5 roku i zawsze wychodzę zadowolona... Monika
Szymon - ocena (1) Wizyta u Patryka - mega, przyjazna atmosfera, super wykonanie, cenne rady... Szymon Joanna - ocena (1) To była moja pierwsza i na pewno nieostatnia wizyta w Lamerie. Jestem bardzo... Joanna Werka - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim byłam. Włosy ścięte wg moich oczekiwań, co... Werka Iza - ocena (1) Mega atmosfera, wspaniali ludzie, bardzo dobre strzyżenie, co mogę więcej... Iza Claudia - ocena (1) Super happy!!! Claudia Elżbieta - ocena (1) Profesjonalnie wykonane ombre jestem bardzo zadowolona z efektu. Miła... Elżbieta Olga M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona za każdym razem z usług Karoliny , wie co robi, zna... Olga M Klientka - ocena (1) Patryk to świetny fryzjer! Polecam każdemu :) Klientka Ela - ocena (2) Wizyta pierwszy raz. Pani Monika bardzo sympatyczna, a zarazem profesjonalna.... Ela Sara - ocena (1) Pani Karolina sprawiła, że poczułam się znowu piękna. Profesjonalne usługi i... Sara Anna - ocena (1) Serdecznie polecam jestem zadowolona z usług pani Karoliny , jak zawszę... Anna Basia - ocena (1) Gorąco polecam, najlepszy salon, w którym byłam w ciągu ostatnich kilku lat,... Basia Sylwia - ocena (1) To była moja kolejna wizyta w tym salone i kolejny raz jestem bardzo... Sylwia Julia - ocena (1) Serdecznie polecam ten salon , jestem w 100% zadowolona z blondu uzyskanego... Julia Karolina - ocena (1) Polecam ten salon :) Karolina Ania - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka z piękna wyobraźnią. Świetne cięcia i super... Ania Elżbieta - ocena (1) Profesjonalizm najlepsze marki do pielęgnacji przecudowne fryzjerki znające... Elżbieta