Olga M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona za każdym razem z usług Karoliny , wie co robi, zna... Olga M Klientka - ocena (1) Patryk to świetny fryzjer! Polecam każdemu :) Klientka Ela - ocena (2) Wizyta pierwszy raz. Pani Monika bardzo sympatyczna, a zarazem profesjonalna.... Ela
Sara - ocena (1) Pani Karolina sprawiła, że poczułam się znowu piękna. Profesjonalne usługi i... Sara Anna - ocena (1) Serdecznie polecam jestem zadowolona z usług pani Karoliny , jak zawszę... Anna Basia - ocena (1) Gorąco polecam, najlepszy salon, w którym byłam w ciągu ostatnich kilku lat,... Basia Sylwia - ocena (1) To była moja kolejna wizyta w tym salone i kolejny raz jestem bardzo... Sylwia Julia - ocena (1) Serdecznie polecam ten salon , jestem w 100% zadowolona z blondu uzyskanego... Julia Karolina - ocena (1) Polecam ten salon :) Karolina Ania - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka z piękna wyobraźnią. Świetne cięcia i super... Ania Elżbieta - ocena (1) Profesjonalizm najlepsze marki do pielęgnacji przecudowne fryzjerki znające... Elżbieta Władysław - ocena (1) Super! Świetna obsługa i fajna fryzura. Dziecko zadowolone, rodzice też. :)... Władysław Nuna - ocena (1) Chodzę tu już ponad dekadę. I zawsze jestem zadowolona. Obsługa na najwyższym... Nuna J .Sonntag - ocena (1) Na umówiony termin usługa została wykonana : bardzo sprawnie, fachowo i w... J .Sonntag J.L. - ocena (1) Najlepszy salon ;) J.L. Bartosz - ocena (1) Szybko ,sprawnie i wzorowe strzyżenie. Dziękuję ;) Bartosz Kasia - ocena (1) Salon najlepszy z najlepszych pod każdym względem. Chodzę tam właściwie od... Kasia Magda - ocena (1) Byłam ostatnio w salonie z synem i 2,5 letnią córką na podcięcie grzywki,... Magda Adam - ocena (1) Jak dla mnie najlepsza ekipa pod Słońcem. Pełen profesjonalizm, jedyna w... Adam Turystka - ocena (1) Uwielbiam ten zakład, Karol i niepracujaca juz niestety p.mariolka zawsze... Turystka