Julia - ocena (1) Polecam serdecznie ️ Julia Julia - ocena (1) Salon sam w sobie zachwyca, czysto i pięknie w środku, obsługa przemiła i... Julia Agnieszka - ocena (1) Cudowny salon, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera Agnieszka
I. M. - ocena (1) Gdyby mroźna było dać 10 gwiazdek to bym z przyjemnością dała. Polecam ten salon I. M. Agnieszka - ocena (1) Usługi fryzjerskie Magdaleny są na wysokim poziomie. Doskonale modeluje włosy... Agnieszka Monika - ocena (1) Wszystkie zabiegi, łącznie z pielęgnacją na wysokim poziomie. Przemiła... Monika Iza - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię , finał pobytu w salonie za każdym razem mnie cieszy i... Iza Klientka z Warszawy - ocena (1) Profesjonalizm, wiedza, umiejętności, życzliwość i przemiła obsługa. Z... Klientka z Warszawy Tomasz Bigus - ocena (1) Świetna obsługa, pani Karolina przemiła i mega profesjonalna, jestem mega... Tomasz Bigus Kasia - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, profesjonalna obsluga, przemiłe Panie, jestem... Kasia Klient - ocena (1) Jest to najlepszy salon w Trójmieście. Klient Beata - ocena (1) Dla p. Moniki ważne jest by klient był nie tylko zadowolony, ale by efekt... Beata Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobry salon fryzjerski. MIła i profesjonalna obsługa. Krzysztof Anna - ocena (2) Pani Monika jest świetną fryzjerką, po strzyżeniu włosy ukladaja sie... Anna Małgorzata - ocena (1) Profesjonalne strzyżenie, piękny salon, relaksująca atmosfera. Polecam! :) Małgorzata Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ,moje włosy jeszcze nigdy nie wyglądały tak pięknie... Monika KChili - ocena (2) Bardzo profesjonalne i odpowiedzialne podejście do klienta. Jestem zachwycona... KChili SylwiaG - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam. Po dłuższej przerwie w wizytach u kosmetyczki,... SylwiaG Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa, przedłużanie włosów wyszło... Agnieszka Asia - ocena (1) Z całego serducha polecam Dorotkę - koloryzacja, strzyzenie, pielęgnacja,... Asia