Klaudia - ocena (1) Pan Patryk jest profesjonalistą, a przy tym kontaktowym miłym człowiekiem. Aż... Klaudia Karolina - ocena (1) Bardzo polecam! Super miła obsługa a efekt końcowy fenomenalny ️ napewno wrócę! Karolina Mila - ocena (1) Rewelacyjna obsługa Mila
Mila - ocena (1) Bardzo profesjonalne strzyżenie! Pani Olena naprawdę pierwszy mistrz fryzury,... Mila gosia - ocena (2) miła atmosfera, urocza P. Monika, jestem zadowolona zarówno z koloryzacji jak... gosia Monika - ocena (2) Przemiła obsługa, pełen komfort i relaks. Wszystkie zabiegi na wysokim... Monika Joanna - ocena (2) Poleca Panią Monikę , ma rękę do włosów , moje akurat uratowała ! Bardzo... Joanna Beata - ocena (1) Super fryzjerki, miłe , staranne i taktowne Beata Vladyslav - ocena (1) Doskonała obsługa. Vladyslav Dominika - ocena (1) Super obsługa i atmosfera! Polecam!!! Dominika Dominika - ocena (1) Cudowne miejsce, atmosfera i efekt. Na pewno wrócę. Dominika Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm, doskonałe umiejętności i mnóstwo taktu Magdalena Anna - ocena (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona z usługi (farbowanie i strzyżenie). Obsługa... Anna Agnieszka - ocena (2) Wizyta w salonie jak zwykle spełniła moje oczekiwania.Bardzo dziękuje Pani... Agnieszka Anetta D. - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Pani Monika perfekcyjnie wycieniowała moje niesforne... Anetta D. Ewelina Szott - ocena (1) Pan Patryk to absolutny mistrz swojego fachu! Jego zdolności fryzjerskie są... Ewelina Szott Zadowolona klientka - ocena (1) Pięknie ścięte włosy, dobrze się układają na codzień Zadowolona klientka Kasia - ocena (1) Z usług Marleny korzystam od maja.Zawsze wychodzę szczęśliwa z pięknym... Kasia Marylka - ocena (1) Pełen profesjonalizm, sympatyczna obsługa, naprawdę godne polecenia ⭐⭐⭐⭐⭐ Marylka Krystyna - ocena (1) Pani Monika to cudowna, przesympatyczna osoba a przy tym bardzo... Krystyna