Zuzanna - ocena (1) Jestem mega zadowolona z końcowego efektu. To nie był pierwszy raz jak... Zuzanna Dorota - ocena (1) Najlepszy salon i cudowna Pani Eliza! Dorota Paula - ocena (1) Super atmosfera w salonie, a koloryzacja i strzyżenie u Patryka na najwyższym... Paula
Issam - ocena (1) Wszystko był super Issam Asia - ocena (2) Miejsce godne polecenia, indywidualne podejście do klienta, fajne kosmetyki,... Asia Iwona T - ocena (2) Jak zawsze usługa na wysokim poziomie Korzystam z usług Pani Moniki od dawna... Iwona T Kris - ocena (1) tylko Tu. Nie potrzebujesz innego fryzjera. Kris Natalia - ocena (1) Bardzo polecam pana Patryka :) Natalia Karolina - ocena (1) Niesamowity profesjonalizm. Bardzo dobre produkty fryzjerskie. Moje delikatne... Karolina Patryk - ocena (1) Najlepsze strzyżenie w Trójmieście Patryk Anna - ocena (1) Wspaniała specjalistka! Mam mało włosów, a jest w stanie sprawić, że czuję... Anna Oksans - ocena (1) Przecudowna atmosfera , niesamowity klimat , ekipa widac , ze soba... Oksans Katarzyna D - ocena (1) Oksana jest profesjonalną fryzjerką! Polecam! Ona zawsze robi piękne!... Katarzyna D Martyna - ocena (1) Po wizycie w salonie Studio Fryzur HB jestem zawsze zadowolona, miła... Martyna Diana - ocena (1) Great work, I get all that I want and how I wanted, perfect color and cut.... Diana Aneta Tyrała - ocena (1) Najlepsi Agatka jesteś mega Aneta Tyrała Magdalena - ocena (1) Superr stażyści się spisali pełen profesjonalizm serdecznie polecam Magdalena Marcin - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą metamorfozę! Nie miałem pomysłu na nową fryzurę, ale na... Marcin Hanna K - ocena (1) Cudowne miejsce!!! Bardzo miła i profesjonalna obsługa Tylko pani Natalia... Hanna K Julia - ocena (1) Super fryzjerka, jedna z niewielu która faktycznie słucha klienta i tnie tak... Julia