Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalne strzyżenie. Marcin Marzena - ocena (1) Zawsze wychodzę z świetna fryzurą.Pani Monika jest przemiłą osobą a do tego... Marzena O. - ocena (1) Jak zawsze super wizyta :) Pani Monika słucha uważnie, a efekt końcowy cieszy... O.
Iwona - ocena (1) Super! Polecam Iwona Daria - ocena (1) Cenię sobie profesjonalne podejście pani Moniki. Słucha klienta, a gdy trzeba... Daria Zadowolona - ocena (1) Jestem stała klientką salonu Belleza od ponad roku I nie zamierzam tego... Zadowolona Kamila - ocena (2) Takiego miejsca na mapie Gdyni właśnie nam potrzeba. Jeśli chcesz mieć... Kamila Agata - ocena (2) Pełna obsługa na profesjonalnym poziomie! Monika jest przesympatyczną osobą.... Agata Ola - ocena (2) Wizyta u Pani Moniki przebiegała w super klimacie . Koloryzacja i ścięcie na... Ola anna - ocena (1) Pan Patryk jest niesamowitym profesjonalistą z ogromną wiedzą , ktora sie... anna Ania - ocena (1) Bardzo polecam , super przedłużanie włosów już 3 wykonane przez panią Dorote... Ania Zuzanna - ocena (1) Jestem mega zadowolona z końcowego efektu. To nie był pierwszy raz jak... Zuzanna Dorota - ocena (1) Najlepszy salon i cudowna Pani Eliza! Dorota Paula - ocena (1) Super atmosfera w salonie, a koloryzacja i strzyżenie u Patryka na najwyższym... Paula Issam - ocena (1) Wszystko był super Issam Asia - ocena (2) Miejsce godne polecenia, indywidualne podejście do klienta, fajne kosmetyki,... Asia Iwona T - ocena (2) Jak zawsze usługa na wysokim poziomie Korzystam z usług Pani Moniki od dawna... Iwona T Kris - ocena (1) tylko Tu. Nie potrzebujesz innego fryzjera. Kris Natalia - ocena (1) Bardzo polecam pana Patryka :) Natalia Karolina - ocena (1) Niesamowity profesjonalizm. Bardzo dobre produkty fryzjerskie. Moje delikatne... Karolina