Radoslaw - ocena (1) Moja 3 i ostatnia wizyta w tym salonie. Jak zwykle mimo rezerwacji wizyty i... Radoslaw Karolina - ocena (1) Rewelacja, jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz bardzo dziękuję Karolina Stała Klientka - ocena (1) To jest najlepszy fryzjer w Trójmieście. Moje włosy dzięki umiejętnościom... Stała Klientka
Stan - ocena (1) Żona wypiekniala po wizycie u pani Kosedy. Polecam Stan Ewelina - ocena (1) Bardzo miła obsługa, strzyżenie swietnie wykonane, jeszcze tam wrócę polecam:) Ewelina Karolina - ocena (1) Bardzo miła, uzdolniona i konkretna fryzjerka! Wrócę do tego miejsca, bo... Karolina Maurycy - ocena (1) Pani Olena zrobiła świetną robotę. Nigdy jeszcze nie miałem tak dobrego... Maurycy Andzia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona Andzia Aleksandra - ocena (1) Dziasiaj mialam przyjemność być klientką pani Oksany. Jestem bardzo... Aleksandra Iwa - ocena (1) Oczekiwałam czegoś więcej, wizji stylisty, zmiany. Usługa bardzo droga jak na... Iwa Aleksandra - ocena (1) Polecam ;) profesjonalne podejście, rady i miła atmosfera ;) Aleksandra Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miła atmosfera, pani Oksana dobrze się... Magda Anna - ocena (1) Mistrz brzytwy! Rewelacja ️ Anna tatianakozlova1988@gmail.com - ocena (1) Super. Polecam. Wszystko elegansko! tatianakozlova1988@gmail.com Julia - ocena (1) Super wizyta, Pani Oksana wysłuchała moich pomysłów, ustaliłyśmy plan... Julia Eliza - ocena (1) Po wizycie u fryzjerki Oksany jestem naprawdę zadowolona! Usługi farbowania... Eliza Marlena - ocena (1) Przyjemna atmosfera, udzielenie profesjonalnych wskazówek dotyczących... Marlena Agnieszka - ocena (1) Świetny salon fryzjerski, mila obsługa, dobre kosmetyki! Agnieszka Elwira - ocena (1) Polecam. Obsługa salonu na bardzo wysokim poziomie, jestem zadowolona z... Elwira Dorotka - ocena (1) Polecam, najlepszy salon w Gdańsku. Dorotka