Klaudia - ocena (1) Przyjemny salon Klaudia Joanna - ocena (1) Super ,koloryzacja i ciecie. Polecam serdecznie Joanna Dawid - ocena (1) Salon godny polecenia :) Dawid
Julia - ocena (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i nie ostatnia :) czułam się... Julia Tatiana - ocena (1) Extra!!! Bardzo zadowolona z wizyty. Tatiana Larysa - ocena (1) Dzień dobry. Dziękuję za przepiękną obsługę. Pracują profesjonalnie! Polecam.... Larysa Agnieszka - ocena (1) Pani Oksana obcinała włosy mnie i mojej mamie już drugi raz, jesteśmy bardzo... Agnieszka Sylwia - ocena (1) Mila, profesjonalna obsluga. Jestem bardzo zadowolona Sylwia Amelia - ocena (1) Gorąco polecam salon LAMÉRIE, profesjonalna obsługa, cudowna atmosfera, Pan... Amelia Natalia - ocena (1) Mam na głowie istną rewolucję Ale jeszcze nigdy wcześniej nie dostałam tylu... Natalia Łucja - ocena (1) dzień dobry, salon na najwyższym poziomie, bardzo profesjonalne podejście do... Łucja IB - ocena (1) Jak tylko jestem w Trójmieście zaglądam do tego salonu. Pełen profesjonalizm... IB Katarzyna - ocena (1) Uwielbiam! Moja pierwsza wizyta przekroczyła oczekiwania w pełnej mierze.... Katarzyna Iryna - ocena (1) Gorąco polecam Panię Oksanę! Profesjonalne podejście i miła obsługa. Na pewno... Iryna Anna - ocena (1) Bardzo polecam każdemu, świetna luźna atmosfera i dobre podejście do klienta.... Anna Anton - ocena (1) Polecam. Pracownicy dbają o czystość, grzebienie zdezynfekowane, peleryny... Anton Marcin - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa, ładnie w środku, na pewno wrócę :) Marcin Sylwia - ocena (1) Salon bardzo ładny , zaproponowane kawa bardzo miłe . Pani Weronika bardzo... Sylwia Joanna - ocena (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa, świetny kontakt z klientką (starsza pani... Joanna Joanna - ocena (1) Oddanie się w ręce pana Patryka było czystą przyjemnością. To pierwszy... Joanna