Karolina - opinia (1) Zamierzałam wpisać opinie na Google, jednak wystawianie opin zostało... Karolina Celina - opinia (1) Wspaniała,profesjonalna usługa. Miły kontakt i Wrócę......na pewno Celina Magda - opinia (1) Chodzę do pani Oleny na regulację i farbowanie brwi - pani stylistka wykazuje... Magda
Ilona - opinia (1) Ten salon spalił mi włosy, jak prosiłam o pomoc zostałam odprawiona z... Ilona Mama i córka - opinia (1) Dziś moja córka pierwszy raz zasiadła na fotelu fryzjerskim, najpierw bardzo... Mama i córka Aga - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aga Joanna Formela - opinia (1) Wszystkie Panie kosmetyczki są bardzo profesjonalne i mile, u każdej Pani... Joanna Formela Joanna Formela - opinia (1) Pani Beata robi cuda z moimi niesfornymi włosami, zawsze świetnie podcięte... Joanna Formela Marek - opinia (1) Profesjonalnie wykonana usługa Marek Hania - opinia (1) Niestety nie polecam, kolejny raz dałam szansę i kolejny raz niezadowolona.... Hania Aleksandra - opinia (1) Do Pani Natalii nie mam tak blisko ale warto. Odwiedzam Ją raz w miesiącu... Aleksandra Karolina - opinia (1) Nigdy nie miałam tak zniszczonych włosów, jak po wizycie u Pani Agaty w tym... Karolina Krystek - opinia (1) Super polecam. Jeden z lepszych. Krystek A.k - opinia (1) Jest wspaniale, Pani Julia naprawdę stara się o miłą atmosferę i dobrze... A.k Stała Klientka - opinia (1) Uważam, że jest to najlepszy salon do jakiego trafiłam. Byłam u kilku "... Stała Klientka Beata - opinia (1) Talent, wysokie umiejętności i osobowosc- goraco polecam. Z usług Pani... Beata Aneta - opinia (1) Super polecam fryzjer roku Aneta Ela - opinia (1) Gorąco polecam usługi fryzjerskie w tym salonie jeśli komuś zależy na... Ela Magdalena - opinia (1) Jestem pod wrażeniem mistrzowskiego cięcia p. Joanny. Dawno nie spotkałam... Magdalena Magdalena - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem mistrzowskiego cięcia p. Joanny. Dawno nie... Magdalena