Mk - opinia (1) Najlepsza fryzjerka to Pani Natalia. Mk Maks - opinia (1) Masakra mam jakieś gnazdo na głowie a pani przy kasię nie miła Maks Monia G. - opinia (1) Rewelacja! Serdecznie polecam p.Monikę specjalistkę od oszałamiających... Monia G.
Agnieszka - opinia (1) Bardzo fajne miejsce. Przestronny salon, bardzo ładnie wyposażony i czysty.... Agnieszka Julia - opinia (1) super robota! dziewczyny konkretne Julia Anna - opinia (1) Super miejsce miłą obsługa córka bardzo,zadowolona z warkoczy... Anna Danuta - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Paulina, to osoba cierpliwa i... Danuta Karolina - opinia (1) Nie polecam . Oddałam włosy na fundacje rak&roll facet miał mi zrobić... Karolina H - opinia (1) Gdybym dzień przed znalazłam ten forum, na pewne zrezygnowałabym z wizyty i... H Agnieszka - opinia (1) Przefajne spędzone 3 h w miłym towarzystwie, z pięknym włosem na głowie na... Agnieszka Ala - opinia (1) Dziewczyny z Bellezy w Oliwie są najlepsze Ala Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi Kaja - opinia (1) Polecam! Koloryzacja włosów genialna. Dobór koloru, fryzury! Bardzo miła... Kaja elastuba@wp.pl - opinia (1) Niestety nie polecam,w lutym byłam salonie Kasia w Osowie zrobić... elastuba@wp.pl Wściekła - opinia (1) Nie polecam!!! Włosy zapuszczałam pół roku na moim naturalnym poprosiłam o... Wściekła Paulina - opinia (1) Polecam usługi u Pani Moniki, kilka razy byłam na ścinaniu, po którym włosy... Paulina Przemek - opinia (1) Dramat! fryzjerka nie może użyć golarki ani strzyżarki bez nakładki bo to... Przemek Aga - opinia (1) Za każdym razem wychodzę z salonu zadowolona. Cięcie świetne, kolor dobrany... Aga Natalia - opinia (1) Polecam z całego serca. Długo szukałam osoby która dobrze się zajmie moimi... Natalia