Asia - opinia (1) Najlepsza specjalistka od blondu i najlepszego strzyżenia. Pełen... Asia Anna - opinia (1) Fajne miejsce, p Kasia świetnie farbuje, strzyże i czesze. Ceny usług są... Anna BEATA - opinia (2) Słyszałam, ze włosy mozna tak obciac aby sie same ukadaly. Czy w to wierzyłam... BEATA
Georgia - opinia (1) Bellissima! I went for the first time today and got the best cut ever. Short... Georgia Iza - opinia (1) Farbuję i obcinam włosy u Marleny od 10 lat i z czystym sercem polecam! Używa... Iza Marzena - opinia (1) Polecam! Zawsze jestem zadowolona z wizyty, pani Marlena świetnie dobiera... Marzena Zosia - opinia (1) Czysto.Miło .Pani miła. Cenny konkurencyjne Zosia Olo - opinia (1) Spoko ciiecie, muza ale mega ciasno, nie ma gdzie usiąść Olo Nikola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Mam bardzo gęste włosy i długo szukałam... Nikola Asia - opinia (1) Najlepsza fryzjerka, profesjonalna obsluga, umie doradzić, Asia Agnieszka - opinia (1) Wysoka jakość usług, idealnie dobrany kolor oraz przesympatyczna osobowość... Agnieszka Iwona - opinia (1) Rewelacja. Pani Marlenka bardzo dokładna i staranna, idealnie dobrała fryzurę... Iwona Anna - opinia (1) Z usług Marleny korzystam od lat ️ Zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy.... Anna Alicja - opinia (1) Zupełnym przypadkiem weszłam, pokazałam głowę spod czapki i zapytałam czy... Alicja Paweł - opinia (1) Klimat, taki jaki uwielbiam, pełen profesjonalizm Paweł Yauheni - opinia (1) bardzo fajna mistrzyni strzyżeń męskich Alenabardzo fajna mistrzyni strzyżeń... Yauheni Pjoter - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Super, profesjonalna i miła obsługa. Pjoter Marcin - opinia (1) Najlepszy Salon W Gdańsku, pełen profesjonalizm. Polecam Marcin Małgorzata Kartuz - opinia (1) Salon Hair Design by Kinga mogę polecić z czystym sumieniem, jestem z... Małgorzata Kartuz A - opinia (1) Chodzę regularnie od kilku lat, za każdym razem usługa na najwyższym poziomie... A