Alicja - ocena (1) Super !!!! Fajne miejsce z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Alicja Kasia - ocena (1) Super .Przystępne ceny miła atmisfera Kasia Marzena - ocena (1) Jak zawsze jestem zadowolona. Polecam z całego serca ️ Pani Paulina i Anika... Marzena
Adam - ocena (1) Rewelacyjne strzyżenie i perfekcyjnie odsiewanie. Adam Karina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem zarówno przemiłej obsługi jak i profesjonalizmu!... Karina Joanna - ocena (1) Bardzo profesjonalne miejsce z holistycznym podejściem do człowieka! Joanna Ewa Swat - ocena (2) Druga wizyta u pani Moniki i będą kolejne. Nareszcie znalazłam super... Ewa Swat jola - ocena (1) Bardzo miła obsługa i świetne strzyżenie .Bardzo dziekuje! jola Karolina - ocena (1) Trafiłam do salonu z Booksy i strzał w 10! Wyszłam z pięknym blondem i... Karolina J - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z moich włosów. Koloryzacja i podcinanie robione... J Katarzyna Woźniak - ocena (1) super ! oby tak dalej Katarzyna Woźniak BEATA - ocena (1) korzystam od wielu lat dojeżdżając z innej dzielnicy salon godny polecenia BEATA Ivan - ocena (1) Gorąco polecam Panią Wiktorię jako doskonałego fryzjera męskiego. Jestem jej... Ivan Maria - ocena (1) Świetnie dobrany i zrobiony kolor. Serdecznie polecam. Maria Alina - ocena (1) Wspaniała obsługa, wspaniały efekt Alina Piotr - ocena (1) Polecam ten salon, jest super :) Piotr Joanna - ocena (1) Pani fryzjerka obcięła mnie dokładnie tak , jak prosiłam , żeby nie robić.... Joanna Kamila - opinia (2) Przedłużam już 2 rok włoski u Pani Natalii, moje własne włosy są w świetnej... Kamila Ewa - ocena (1) Salon Bordo, Sopot Pedicure hybrydowy - pani Ola staranne wykonanie i... Ewa A.A. - ocena (1) Tragedia. Zapłaciłam za pseudo upięcie 269zł a dziś płacze. Umycie +... A.A.