Edyta - opinia (1) Super profesjonalne usługi. Korzystam z uslug Pani Honoraty -zawsze Świetne... Edyta WW - opinia (1) Świetna obsługa, jakość na najwyższym poziomie. Jestem zachwycona efektem,... WW Kasia - opinia (1) nie polecam jeśli chodzi o blondy ! Wyszłam bardzo niezadowolona ze... Kasia
Natalia - opinia (1) Zawsze udane wymodelowanie moich włosów od lat, a salon jest przepiękny. Do... Natalia Jls - opinia (1) Polecam nawet najbardziej wymagającym - profesjonalna obsługa Jls Wiolka - opinia (1) Rewelacja !!! Pani Natalia świetna babka doradzi z uśmiechem na ustach .... Wiolka Bożena - opinia (1) Polecam Panią Wiktorię ,odkąd chodzę do niej mam zdrowe blond włosy ,które... Bożena WW - opinia (1) Dokładnie, profesjonalnie, miło, czysto i przyjemnie. Team pełen pomysłów,... WW Justyna - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność skorzystać z usług tego salonu. Od samego wejścia... Justyna Szymon - opinia (1) Jest git, relatywnie szybko, jeszcze nigdy nie miałem z nimi problemów. Szymon Roksana - opinia (1) Polecam serdecznie Hair Space . Ponownie wyszłam zachwycona koloryzacją spod... Roksana Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze zmiany fryzury. Magda Katarzyna P - opinia (1) Byłam po raz pierwszy ,Pani Eliza profesjonalistka ,dziękuję za pomysł co do... Katarzyna P Aneta - opinia (1) Cudowny salon! Piękny wystrój, nowoczesne wyposażenie a do tego przemiła... Aneta Klaudia - opinia (1) Trafiłam do Hair Space przypadkowo i jestem po prostu zachwycona!!! Obsługa i... Klaudia Arek - opinia (1) Nie polecam. Fryzierka która mnie obsługiwała nie ma pojęcia o strzyżeniu . Z... Arek Bożena Wójcik - opinia (1) Polecam,perfekcyjne podejście do klienta. Pierwszy raz zostałam ostrzyżona,... Bożena Wójcik Marlena - opinia (1) Fajny salon w Gdyni . Tyle razy byłam w Galerii Batory i dopiero teraz... Marlena Katarzyna - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Monice za metamorfozę moich wlosòw ! Nigdy nie miałam... Katarzyna Mariusz - opinia (1) Miło szybko sprawnie jeszcze wrócę Mariusz