BarbaraM - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, idealnie dobrany kolor, strzyżenie po... BarbaraM Marta - opinia (1) Pani Elwira świetna specjalistka jeśli chodzi o strzyżenie i koloryzacje !... Marta MJM - opinia (1) Profesjonalnie, miło, przyjemnie. Skin fade, broda rewelacja. polecam !!! MJM
Monia - opinia (2) Bardzo dokładna znająca się na swoim zawodzie fryzjerka. Widać, że to nie... Monia Oliwia - opinia (2) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy, bardzo miła atmosfera. Bardzo polecam! :) Oliwia Jagoda - opinia (2) Cudownie - od mycia po samo ułożenie, profesjonalizm pod każdym względem.... Jagoda Nataliia - opinia (1) Bardzo podobały mi się rzęski Aleksandry, wszystko jest zrobione porządnie! Nataliia Bartek - opinia (1) Seba i jego zespół to najlepsza ekipa barberska w Gdańsku. Przede wszytkim... Bartek Marzena - opinia (1) Profesjonalizm, kreatywność ,przemiła atmosfera, wiedza, umiejętność... Marzena Marta - opinia (1) Nie byłam w lepszym salonie, a sporo przeszłam z fryzjerkami. Dopóki nie... Marta MC - opinia (1) Uwielbiam podejście Pani Magdy do moich włosów, polecam MC Stały Klient - opinia (1) Super miejsce , super klimat , super fryzura. Od fryzury do ślubu po... Stały Klient Wojtek - opinia (1) Miejsce można powiedzieć kultowe . Jeśli jeszcze tu nie byłeś to powinieneś... Wojtek A - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, lokalizacja i przystępne ceny. A Bc - opinia (1) Same pozytywy, polecam. Jestem pewien, ze wroce. Bc Agnieszka Kossewska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Plus doradztwo w kierunku dalszej... Agnieszka Kossewska Paweł - opinia (1) Bardzo dobrze dobrana fryzura , polecam Paweł Joanna - opinia (1) Jestem stałą klientką salonu, nieustannie jestem zadowolona z jakości usług. Joanna Bożena - opinia (1) Zawsze wracam, bo za każdym razem jestem pod wrażeniem. Satysfakcja... Bożena Julja - opinia (1) Pani Monika to cudowna kobieta i profesjonalna stylistka. Doradzi,... Julja