kasia - ocena (1) wspaniałe miejsce z niezwykłą aurą, profesjonalna obsługa, wszystko wyważone... kasia Joanna - ocena (1) Polecam salon Pani Elizo dziękuję Joanna Pola Kowalczyk - ocena (1) Pani Eliza zawsze super doradzi Pola Kowalczyk
M.M. - ocena (1) Jak zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Polecam M.M. Ola - ocena (1) Pan Patryk to cierpliwy, przemiły i ratujący życie człowiek wrócę na pewno :) Ola MB - ocena (1) Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! MB Joanna - ocena (1) Brawo dla Pani Joasi, świetne strzyżenie, pełen profesjonalizm Jestem bardzo... Joanna Тая - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję. Polecam :) Тая Dorota - ocena (1) Bardzo profesjonalny salon, 10/10. Polecam! Dorota Olka - ocena (1) Nie polecam, bardzo słaba obsluga Olka Martyna - ocena (1) Wlosy wykonane profesjonalnie, mila obsluga i atmosfera. polecam!!! ️️️️ Martyna Kamila - ocena (1) Od lat korzystam z uslug salonu Pani Joanny, zawsze jestem bardzo zadowolona... Kamila Stała klientka - ocena (1) Polecam wizytę u p. Julii. Jestem mega zadowolona kolejny raz. Stała klientka M. - ocena (1) Polecam, na mapie Trójmiasta jest to najlepszy salon (zwiedziłam wiele... M. Tomasz - ocena (1) Miła obsługa, fantastyczny wystrój i atmosfera. Gorąco polecam Tomasz Ania - ocena (2) Świetnie atmosfera, profesjonalne podejście oraz duże zaangażowanie. Ania Maria - ocena (2) Pani Moniko! Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Pani salonie, włosy pięknie... Maria Nargiz - ocena (1) I enjoyed the whole process, it was amazing ️ Nargiz Weronika - ocena (1) Piękny kolor włosów ! Pan Patryk zadba o to żeby włosy były perfekcyjne ️ Weronika Grześ - ocena (1) wyśmienita obsługa , Nikola super Grześ