Hanna - ocena (1) W końcu znalazłam fryzjera, który zrobił to, czego inni nie mogli zrobić.... Hanna stały klient - ocena (1) Polecam, bardzo przyjemnie, profesjonalnie. Żona jest zadowolona :) polecam stały klient Blondynka J. - ocena (1) Salon Belleza jest to miejsce, które polecam. Trafiłam tam z kierując się... Blondynka J.
Magdalena - ocena (1) Przecudowna atmosfera, wspaniałe kobiety i fachowcy w swoim zawodzie, wnętrze... Magdalena Dorota - ocena (1) Bardzo dobrze wykonany zabieg w miłej atmosferze Dorota Elżbieta Maria - ocena (1) lamerie fryzjer Gdańsk - serdecznie polecam. Nigdy nie miałam lepszej fryzury. Elżbieta Maria Agnieszka Lutowska - ocena (1) Pani Karolina jest "moim" :-) fryzjerem od około 4 lat, choć z usług... Agnieszka Lutowska Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, uśmiech i mój spokój, że trafiłam... Ania Klaudia Krysiak - ocena (1) Pani Agata zrobiła mi fryzurę marzeń, nie sądziłam, że po takim ostrym cięciu... Klaudia Krysiak Magda M - ocena (2) Najlepszy a przy tym ceny ok fryzjer a pani Oliwka super osobą a robi cuda na... Magda M Daria - ocena (1) Pierwszy raz skorzystałam z uslug salonu Hair Space Institute i jestem pod... Daria Margo - ocena (1) Bardzo polecam, fryzjerstwo najwyższej klasy Margo M - ocena (1) W salonie Belleza moimi włosami zajmuje się Pani Julia . Jest to fryzjer z... M Sis - ocena (1) Najlepsza kolaryzacja w mieście Sis Klaudia - ocena (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista o cudownej osobowości, miły,... Klaudia Daniela Kulis - ocena (1) Bardzo polecam miejsce.Profesjonalna obsługa.Nigdy nie byłam tak dobrze... Daniela Kulis Julia M. - ocena (1) Serdecznie polecam strzyżenie i polerowanie! Przyjeżdżam specjalnie z... Julia M. Kasia - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście! Pani Natalia mistrzyni fryzjerstwa Kasia Julia - ocena (1) Polecam serdecznie ️ Julia Julia - ocena (1) Salon sam w sobie zachwyca, czysto i pięknie w środku, obsługa przemiła i... Julia