Joginka - opinia (1) Wyjście do salonu Moniki to nie jest tylko po usługę fryzjerską. Dla mnie to... Joginka Karolina - opinia (1) Polecam z całego serca! Ocena 10/10! profesjonalna obsługa i najwyższa... Karolina Gosia - opinia (1) Miła , fachowa obsługa , dobry klimat , Gosia
Olga Płusa - opinia (1) Polecam z serducha usługi Moniki, jeżeli chcesz wyjść zadowolona od fryzjera... Olga Płusa Izabela - opinia (1) Bardzo polecam Monikę, przepiękny klimat w salonie, czuć dobrą energię,... Izabela Aneta - opinia (1) Do tego salonu i tych wspaniałych dziewczyn przylatuje z uk 3 razy w roku od... Aneta aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam każdy zabieg wykonany w salonie. Profesjonalne podejście... aleksandra Bozena - opinia (1) Bardzo miło i profesjonalne. Polecam Bozena Ewelina - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Ewelina Ewelina Nawrat - opinia (1) Miła,pomocna i bardzo kreatywna P.Weronika. Wysłuchała i doradziła, trafiła w... Ewelina Nawrat Martyna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Monikę. Salon godny polecenia! Martyna Maria Klich - opinia (1) Odkad odkrylam Pania Monike, jestem bardzo zadowolona z moich wlosow!... Maria Klich Hanna - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pani Moniki i pełne moje zadowolenie. Za każdym razem. Hanna Olka - opinia (1) Mój salon od lat, nie zamienię na żaden inny! Profesjonalizm, miła atmosfera... Olka Jagoda - opinia (1) Bardzo miła obsługa, czas umilała mi rozmowa z Panią Moniką, która jest... Jagoda Dp - opinia (1) Serdecznie polecam , Pani Monika jest mistrzynią . Dp Anna - opinia (1) Nie zgadzam się z opinią pani Ani, dotyczącą pani Wiktorii, ta ostatnia to... Anna Kasia - opinia (1) Byłam na koloryzacji, wyszłam z najpiękniejszymi włosami dotychczas jakie... Kasia Agnes - opinia (1) Bardzo mila obluga, zrobione wedlug planu, cena przystepna, zadnych... Agnes Angelika - opinia (1) Salon na najwyższym poziomie jeżeli chodzi o usługi a także obsługę ! Pani... Angelika