Wiktoria - opinia (1) Polecam! Przyszłam z włosami w bardzo złym stanie, jednak Pani Weronika... Wiktoria Kasia - opinia (1) Świetne usługi. Nie zawiedziesz się. Polecam wszystkim ten salon. Świetni... Kasia Wika - opinia (1) najlepszy salon w Trójmieście!! gorąco polecam! zawsze jestem zadowolona :)) Wika
Andrew - opinia (1) Polecam, 10/10. Miła, profesjonalna obsługa, z pewnością tam wrócę. Andrew HW - opinia (1) Miałam ochotę na mała zmianę i dostałam wszystko czego chciałam, a nawet... HW P. - opinia (1) Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. :) P. Klient - opinia (1) Najlepszy barber s Trójmieście. Częstują whisky i świetnie strzygą. Klient Daria - opinia (1) Długo marzyłam o krótkiej fryzurze, długo zbierałam się żeby to zrobić, I... Daria Iwona - opinia (1) Jestem klientką salonu od kilkunastu lat i będę tam wracać jeszcze przez... Iwona Basia - opinia (1) Ceny kosmos a usługi jak na taki salon słabe Basia Już stała klientka - opinia (1) Naprawdę świetne miejsce, świetni fachowcy, umiejętności na najwyższym... Już stała klientka Klaudia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona . Usługi na najwyższym poziomie świetny klimat :) Klaudia Była klientka - opinia (1) Paznokcie pękają po tygodniu. Wanienka z wodą do moczenia paznokci z ciemnymi... Była klientka Alicja Skonieczna - opinia (1) Wizyta przebiegła w super atmosferze. W salonie pracują cudowni ludzie,... Alicja Skonieczna Kasia Wróż - opinia (1) Jestem zachwycona pracą Pani Pauliny ( koloryzacja i strzyżenie). Prawdziwa... Kasia Wróż Milena W - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy salon w całym Trójmieście. Pani fryzjerka do usługi... Milena W Ania Szpakowska - opinia (1) Jestem zachwycona zarówno samym salonem (wystrój), sewisem (lmpka prosecco na... Ania Szpakowska Aneta - opinia (1) Blondy to zmora nie jednej z kobiet, zwłaszcza idealne. Znalezienie dobrego... Aneta Sandra Mateja - opinia (1) Uzyskałam dokładnie to czego oczekiwałam - zostałam wysłuchana, a bardzo to... Sandra Mateja Dorota - opinia (1) Świetna obsługa, bardzo dobrze prezentujący się salon. Koloryzacja i... Dorota