Ayu - opinia (1) I would like to recommend this place very much. Karina is the best in her... Ayu Katarzyna - opinia (1) Mega pozytywne wrażenia zarówno atmosfery jak efektu! Miłe i profesjonalne... Katarzyna Ania ze Spółdzielni - opinia (1) Najlepszy Salon. Zawsze wychodzę z super fryzurąPani Eliza czyni cuda, czyta... Ania ze Spółdzielni
Bożena - opinia (1) Trafiłam z polecenia do tego salonu i pani Weronika wyczarowała mi kolor o... Bożena Monika - opinia (1) Naprawdę polecam salon. Nigdy w życiu nie wyszłam zadowolona od fryzjera a tu... Monika Justyna - opinia (2) Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i strzyżenia.... Justyna Beata - opinia (1) W salonie byłam po raz pierwszy, na pewno nie ostatni. Pani Weronika to... Beata Żaneta - opinia (1) Z salonu zawsze wychodzę piękna i szczęśliwa, polecam serdecznie. Żaneta M. - opinia (1) Panie pracujące w salonie bardzo miłe i uśmiechnięte. M. Paweł - opinia (1) Polecam w 100% Najlepszy salon w Gdańsku Paweł Magdalena - opinia (1) Piękny salon na osiedlu Garnizon. Świetna obsługa. Dziewczyny robią genialną... Magdalena Kacper - opinia (1) Wręcz niesamowita obsługa, idealna kompozycja między pełnym profesjonalizmem... Kacper Ewelina - opinia (1) Kurs u Basi to pełna profesja, ogrom wiedzy teoretycznej i praktycznej.... Ewelina K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, a jestem po trzeciej wizycie. Trafiłam do Bellezy... K. Agnieszka - opinia (1) Polecam Panią Martę, świetny kontakt, super atmosfera i muzyka w salonie.... Agnieszka Zofia - opinia (1) Słabo bardzo, bez kreatywnego podejścia. Zofia Marian W. - opinia (1) Barber pierwsza klasa, broda po wizycie sama w sobie dobrze wygląda bez... Marian W. Aneta - opinia (1) fryzjer super kolor idealny cena droga polecam P Weronikę Aneta Teresa Ogrodnik - opinia (1) Usługa wykonana zgodnie z życzeniem, bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolona.... Teresa Ogrodnik michał - opinia (1) Szok! Niedowierzanie! I masakra jakaś, każdy bok jest innej długość z tyłu... michał