Ania - opinia (1) miła obsługa, efekt po wizycie bardzo zadawalajacy ;) Ania Ewa Z - opinia (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Trafiłam na fotel do p. Wiktorii z polecenia.... Ewa Z Iwona - opinia (1) Perfekcyjna obsługa, salon godny polecenia Iwona
Ona - opinia (1) najgorszy salon w jakim byłam. drogo i beznadziejnie. Ani kolor. ani fryzura... Ona Katarzyna - opinia (1) Polecam. Pani Natalia jest utalentowaną i bardzo miłą osobą. Katarzyna Marcin - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Przesympatyczny fryzjer. Rewelacyjna fryzura,... Marcin Katarzyna - opinia (1) Z usług Ani korzystam od wielu lat. Jestem bardzo zadowolona i polecam. Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Korzystam od lat z całą rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Nie mam obaw... Katarzyna Magdalena - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie, super atmosfera, bardzo miłe Panie.... Magdalena Honoratka - opinia (1) Rewelacja! Korzystam z usług Pani Natalii od kilku lat. Honoratka Olax - opinia (1) Rewelacja. Korzystam od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam Olax Ja1212 - opinia (1) Wszystko jak trzeba Profesjonalna obsługa klienta i doradztwo Ja1212 whs - opinia (1) Gorąco polecam! Korzystam już od wielu lat i nigdy nie było problemu. whs Dorota - opinia (1) Polecam super salon ,obsługa i usługi wykonane na najwyższym poziomie polecam Dorota Anonim - opinia (1) Pani Mila ale do niczego zepsula mi wlosy ,totalna poraszka Cena wygorowane Anonim Piotr R. - opinia (1) Chodzę od 10 lat do Pana Marka. Zawodowy fryzjer, nagradzany. Fachowe... Piotr R. Magda - opinia (1) Dziewczyny super znają się na rzeczy! Bardzo dobra jakość włosów i fajna... Magda Natalia - opinia (1) Czytając opinie na temat tego salonu, bardzo cieszyłam się na wizytę u Pani... Natalia Julia - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z usług Pani Natalii. Po wielu przygodach ze... Julia Maria - opinia (1) Super zabieg i taka sama obsługa :). Włosy wygładzone oraz nawilżone i w... Maria