Julia - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z usług Pani Natalii. Po wielu przygodach ze... Julia Maria - opinia (1) Super zabieg i taka sama obsługa :). Włosy wygładzone oraz nawilżone i w... Maria Natalia - opinia (1) Bardzo ładny, nowoczesny i czysty salon w centrum handlowym w Gdyni. Miłe... Natalia
Luiza - opinia (1) Super miejsce ze świetnymi fachowcami. Koloryzacja u Pani Klaudii wyszła... Luiza Inez - opinia (1) Bardzo polecam wizytę w hair space. Obsługa przemiła i bardzo profesjonalna,... Inez Sylwia - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług Pani Ani i jestem bardzo zadowolona. Zawsze... Sylwia Witold Wójcicki - opinia (1) Oboje z żoną skorzystaliśmy wczoraj z usługi strzyżenia. Rewelacja !!! Panie... Witold Wójcicki Anna - opinia (1) Najlepszy salon fryzjerski, który odwiedziłam, a trochę mam ich na swoim... Anna K - opinia (1) Zawsze jestem bardzo zadowolona , super obsługa oraz klimat . Ceny... K Jolanta - opinia (1) W koncu znalazlam dobrego fryzjera - najlepszego !!! Pani Monika jest bardzo... Jolanta Kamila - opinia (1) Strzał w 10-tkę , nowo otwarty salon , piękne wnętrze i ręce Pani Patrycji... Kamila Kacper - opinia (1) tak jak powinno być. nie ma się do czego przyczepić. Kacper Monika - opinia (1) Przerost formy na treścią. Umiejętności nie idą w parze ze skasowanymi... Monika 11111 - opinia (1) Wlosy zapuszczalem dwa miesiace, zostaly sciete do polowy czola, boki nie... 11111 Monika - opinia (1) Profesjonalizm i jakość obsługi klienta na wysokim poziomie Polecam Monika Urszula - opinia (1) Świetne podejście do klienta, doskonała realizacja wytycznych i perfekcyjnie... Urszula Anna - opinia (1) Bardzo miła obsługa i super atmosfera w salonie. Profesjonalizm, jakość na... Anna Ewa - opinia (1) Profesjonalna obsługa, fryzjerzy na najwyższym poziomie. Miło się wraca. Ewa Grazyna - opinia (1) Damian robi poprostu cuda jestem szczęśliwa jak do niego Idę Grazyna MarzenaM. - opinia (1) Najlepsza jest Pani Kasia! Zawsze mam pięknie dobrany kolor i fryzurę.... MarzenaM.