Anna - ocena (1) Wspaniała specjalistka! Mam mało włosów, a jest w stanie sprawić, że czuję... Anna Oksans - ocena (1) Przecudowna atmosfera , niesamowity klimat , ekipa widac , ze soba... Oksans Katarzyna D - ocena (1) Oksana jest profesjonalną fryzjerką! Polecam! Ona zawsze robi piękne!... Katarzyna D
Martyna - ocena (1) Po wizycie w salonie Studio Fryzur HB jestem zawsze zadowolona, miła... Martyna Diana - ocena (1) Great work, I get all that I want and how I wanted, perfect color and cut.... Diana Aneta Tyrała - ocena (1) Najlepsi Agatka jesteś mega Aneta Tyrała Magdalena - ocena (1) Superr stażyści się spisali pełen profesjonalizm serdecznie polecam Magdalena Marcin - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą metamorfozę! Nie miałem pomysłu na nową fryzurę, ale na... Marcin Hanna K - ocena (1) Cudowne miejsce!!! Bardzo miła i profesjonalna obsługa Tylko pani Natalia... Hanna K Julia - ocena (1) Super fryzjerka, jedna z niewielu która faktycznie słucha klienta i tnie tak... Julia Alicja - ocena (1) Super fryzura mi wyszła. Główna Specjalistka od blondu. Pełna Profeska,... Alicja Mmm - ocena (1) Nie polecam ,robilam farbę na brwiach ,nie polecam a obsługa nawet nie... Mmm Przemysław - ocena (2) Byłem 1 raz, podejście Pani fryzjerki super, dopasowała fryzurę do kształtu,... Przemysław Nikodem - ocena (1) Pani Natalia to bardzo profesjonalna fryzjerka . Polecam innym Nikodem Monika - ocena (1) Katastrofa. Pokazalam zdjęcie i wyjaśniłam o co mi chodzi. Fryzjerka zrobiła... Monika Dominika - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski, w którym byłam! Nie wiedziałam jaki chce kolor, a... Dominika Marta - ocena (1) Jak zwykle super, sprawnie i profesjonalnie. Marta Kamil - ocena (1) Polecam w 100 % Kamil Radoslaw - ocena (1) Moja 3 i ostatnia wizyta w tym salonie. Jak zwykle mimo rezerwacji wizyty i... Radoslaw Karolina - ocena (1) Rewelacja, jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz bardzo dziękuję Karolina