Klientka - opinia (1) Bardzo profesjonalny salon. Korzystałam i z umiejętności p. Elizy , a... Klientka B.B - opinia (1) Pan Szymon zdecydowanie przeprowadził mnie przez moje traumy-( nabyte po... B.B J - opinia (1) Pani T. Jest cudowna, dokładna jak zawsze stawia na pełen profesjonalizm J
Magda - opinia (1) Pani Anetko, nie potrzebuje Pani reklamy bo jest Pani the best. kochamy Panią... Magda Paulina - opinia (1) Paulina jest bardzo profesjonalna. Za każdym razem wychodzę zadowolona, bo... Paulina Angela - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało by określić talent Pauliny - mojej prywatnej czarodziejki Angela Dorota - opinia (1) Jestem pod wrażeniem tego salonu. Pani Wiktoria zrobiła świetny kolor, a... Dorota Lidia - opinia (1) Fatalna obsługa i podejście do klienta . Lidia Patrycja - opinia (1) Nie polecam Przedłużanie żelowe trwało ponad 3h a po ponad tygodniu pazurki... Patrycja Jula - opinia (1) Polecam z całego serca ! Koloryzacja i pielęgnacja na najwyższym poziomie.... Jula Zuzanna - opinia (1) Pani Monika jest cudotwórczynią, w dodatku przesympatyczną! Byłam przekonana,... Zuzanna - opinia (1) Muszę się podzielić wrażeniami z dzisiejszej wizyty. Coś wspaniałego, polecam... Adriana M - opinia (1) Jestem zachwycona. Podejście pani Basi jest fenomenalne Miła , ciepła ,... Adriana M Krzysztof - opinia (1) Polecam Pauline kreatywna osoba potrafi doradzić i dobrze wykonać cięcie.... Krzysztof Anna T. - opinia (1) Paulina jest profesjonalną uzdolnioną fryzjerką potrafi doradzić w wyborze... Anna T. Anna - opinia (1) Fryzjerka Paulina masakra nie polecam Anna Aleksandra - opinia (1) Jestem pod wrażeniem efektu po zabiegu botoksu na włosy. Wszystkim serdecznie... Aleksandra H. - opinia (1) Córka od dłuższego czasu marzyła o ścięciu włosów nie mogłyśmy trafić lepiej!... H. Ola - opinia (1) Basia jest wspaniała profesjonalistką. Atmosfera w salonie jest cudowna.... Ola Arek - opinia (2) Profesjonalne podejście, bardzo miła i kompetentna obsługa, oraz pyszna... Arek