AGATA - opinia (1) Bardzo zadowolona z wizyty. Super strzyzenie i koloryzacja. Dziekuje bardzo !! AGATA Dominika - opinia (1) Najgorszy salon w jakim bylam. Wlosy zniszczone, brak oczekiwanego efektu Nie... Dominika Magda - opinia (1) Pierwszy raz zagęszczana włosy i nie byłam przekonana czy poddać się temu... Magda
Monika - opinia (1) Cisza, spokój. Tylko ja i fryzjerka. 100% uwagi, 100% profesjonalizmu, 100%... Monika Aga - opinia (1) Polecam z serca Monikę i jej usługi:) Aga Linda - opinia (1) Monika kompletnie odmieniła moje włosy. Nie wyobrażam sobie pójść teraz do... Linda Weronika - opinia (1) Najlepszy salon w jakim byłam ! Jestem bardzo zadowolona z koloru oraz... Weronika Stanisław - opinia (1) Pani Olesia świetnie mnie obcięła i zostałem poczęstowany bardzo dobrą kawą Stanisław Beata - opinia (1) Pierwszy raz wyszłam zadowolona z salonu fryzjerskiego!zawsze było coś nie... Beata Beata - opinia (1) Best hairdresser in the town! Monika deserved a crown for a professional... Beata krystyna - opinia (1) BArdzo profesjonalna i bardzo miła obsługa. Trudno wskazać na jedną osobę,... krystyna Malgorzata - opinia (1) Specjalistka obdażona talentem, ktorego nie zmarnowala. Rozwija się,... Malgorzata Dorota - opinia (1) Jestem klientką od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z usług. Moje włosy... Dorota M - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem i Paniami. Profesjonalnizm M Już stała klientka - opinia (1) Skorzystałam z polecenia znajomej i serdecznie polecam.Pelna pomysłów Pani... Już stała klientka Katarzyna - opinia (1) Od Ani człowiek zawsze wychodzi zadowolony z fryzury, uczesania, koloryzacji.... Katarzyna Sylwia - opinia (1) b Bardzo polecam-pierwszy raz zostalam tak dobrze przyjeta na wizyte.... Sylwia Kasia S. - opinia (1) Jeden z najlepszych fryzjerów w 3City. Rewelacyjna Pani Monika wyczarowuje... Kasia S. Bernadeta - opinia (1) Świetna i fachową obsługa. Przemiła atmosfera . Bernadeta Alicja - opinia (1) bardzo przyjazna atmosfera , super obsługa , poleca każdemu Alicja