Didi - ocena (1) Byliśmy na pierwszym strzyżeniu dziecięcym. Jestem bardzo zadowolona ze... Didi Klaudia - ocena (1) Chłopak zadowolony :) Polecamy! Klaudia AniA - opinia (2) Perfekcja w obsłudze klienta. Indywidualność względem potrzeb klienta, jak i... AniA
Adam - opinia (2) Strzyżenie u Patryka jak zawsze perfekcyjne Adam Ola W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Salonie LAMÉRIE! Zapewnione zostały... Ola W. Katarzyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam za profesjonalizm, umiejętność słuchania i doradzania.... Katarzyna Karol - opinia (1) Skorzystałem Z usługi u Patryka, bardzo dobre strzyżenie, symetrycznie i... Karol Izabela - opinia (1) Super uczesanie wytrzymało całe weselę bez poprawek . Pani pięknie dobiera... Izabela Ilona - opinia (1) Pani Paulina zna się na swojej pracy. Bardzo ładnie odciążyła mi włosy i... Ilona A.A. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi w salonie. Fryzjerzy na bardzo wysokim... A.A. Kateryna - opinia (1) Dziękuję! Byliśmy bardzo zadowoleni) Kateryna Joanna - opinia (1) Super salon. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług Joanna Karolina - opinia (1) Zamierzałam wpisać opinie na Google, jednak wystawianie opin zostało... Karolina Celina - opinia (1) Wspaniała,profesjonalna usługa. Miły kontakt i Wrócę......na pewno Celina Magda - opinia (1) Chodzę do pani Oleny na regulację i farbowanie brwi - pani stylistka wykazuje... Magda Ilona - opinia (1) Ten salon spalił mi włosy, jak prosiłam o pomoc zostałam odprawiona z... Ilona Mama i córka - opinia (1) Dziś moja córka pierwszy raz zasiadła na fotelu fryzjerskim, najpierw bardzo... Mama i córka Aga - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aga Joanna Formela - opinia (1) Wszystkie Panie kosmetyczki są bardzo profesjonalne i mile, u każdej Pani... Joanna Formela Joanna Formela - opinia (1) Pani Beata robi cuda z moimi niesfornymi włosami, zawsze świetnie podcięte... Joanna Formela