Nata - opinia (1) Witam pierwszy raz miałam kontakt z Pania Moniaka,i jestem bardzo... Nata Karolina - opinia (1) Od dziś tylko do Pani Moniki, miała uratować sytuację a wyszła kreatywna,... Karolina Niezadowolony - opinia (1) Nie polecam. Brak umiejętności, ceny nie najniższe. Dziwna atmosfera w salonie. Niezadowolony
Asia - opinia (1) Włosy zapuszczane przez 2 lata zostały tak wycieniowane, że konieczne jest... Asia Xxx - opinia (1) Porażka, Pani nie miła, w salonie niesympatycznie pachniało. Xxx Nikki - opinia (1) Pełne zaufanie do fryzjera . Satysfakcja gwarantowana. Miejsce dla... Nikki Iza - opinia (1) Jeśli nie masz pomysłu co zrobić z włosami to jest odpowiednie miejsce.... Iza Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dobre produkty Beata Magda - opinia (1) Uwielbiam to miejsce! Kompleksowa obsługa (nie tylko włosów bo na dole... Magda Oliwia - opinia (1) Ciesze się, że poszłam właśnie do Alfabetu Kobiety. Agatka spisała się na... Oliwia Conrad - opinia (1) Bardzo nie profesjonalne podejście . Bo umówionym terminie . Zmiana na taki... Conrad Klijentka M - opinia (1) Pełen profesionalizm, polecam z całego serca.Każda kobieta wyjdzie z tego... Klijentka M leszek - opinia (1) super , klimat , obsługa i fryzjerka - moja żona również zadowolona więc 6+ ,... leszek A. - opinia (2) Salon nie odpowiadał na moje wiadomości. Jak się umawiałam na booksy to dwa... A. Agata W - opinia (1) Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, wspaniały efekt, rzeczowe porady i... Agata W Angelika - opinia (1) Pierwszy salon fryzjerski, z którego wychodzę z pełnym uśmiechem na twarzy :)... Angelika Joanna - opinia (1) Po wyjściu z salonu Moniki czułam się tak piękna, jak już dawno się nie... Joanna Eliza - opinia (1) P. Agata jest zdolną i doświadczoną fryzjerką, która zna się na tym co robi.... Eliza żaneta - opinia (1) Przedurzylam włoski w tym salonie są naprawdę dobrej jakości.Zawsze są do... żaneta Kasia - opinia (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych salonów fryzjerskich w jakim miałam... Kasia