O. - opinia (1) Świetny salon, już wiem, że będzie to często odwiedzane miejsce O. Beti - opinia (1) Salon warty polecenia każdemu !!!!!! Beti Polecam! - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, idealnie wykonana usługa i dobra oferta,polecam... Polecam!
Teresa - opinia (1) Świetny salon, odwiedzę jeszcze nie raz ;) Teresa Ola - opinia (1) Polecam ten salon z całego serca!!! Ola Swietnie - opinia (1) Jestem zachwycona wykonaniem paznokci przez Panią Klaudię,pozdrawiam Swietnie Blondynka - opinia (1) Świetne miejsce na mapie Trójmiasta, jestem zachwycona nowym kolorem włosów! Blondynka Super salon - opinia (1) Wyszłam z salonu zadowolona, przystępne ceny, piękne wnętrze salonu :-) Super salon polecam :) - opinia (1) Na pierwszej wizycie czułam się jakbym odwiedzała ten salon kilka lat, czekam... polecam :) hanka - opinia (1) Wizyta i dokładność wykonania bez zastrzeżeń, pani Gabrysia wykonała kawał... hanka K.G. - opinia (1) Serdecznie polecam,bardzo rzetelnie, profesjonalnie i przede wszystkim w... K.G. klientka salonu - opinia (1) Jak na pierwszą wizytę w tym salonie jestem pozytywnie zaskoczona jakością... klientka salonu J. - opinia (1) Po wizycie cieszę się pięknymi rzęskami, Pani indywidualnie pochodzi do... J. Zadowolona - opinia (1) Masaż rewelacja, pani Tatiana to przemiła osoba i tworzy wyjątkową atmosferę,... Zadowolona Zadowolona Klientka - opinia (1) W połowie marca byłam na pedicure u Pani Gabrysi - super efekt, pełen... Zadowolona Klientka Matylda - opinia (1) Paznokcie wykonane z wielką starannością :) Efekt mega zadowalający :) Polecam! Matylda Dorota - opinia (1) Długo nie mogłam znaleźć "swojego" fryzjera w Gdyni. Do salonu trafiłam... Dorota Justyna - opinia (1) Witam, szkoda, że za kreatywność można ocenić na 6* bo, Pani Kasia zasługuje... Justyna Tom - opinia (1) Miła i kompetentna pani Romana doradzi dobór fryzury i wykona usługę... Tom Torfu - opinia (1) Najlepszy fryzjer w mieście . Super obsługa i jakość usługi Torfu