Agnieszka - opinia (1) Przefajne spędzone 3 h w miłym towarzystwie, z pięknym włosem na głowie na... Agnieszka Ala - opinia (1) Dziewczyny z Bellezy w Oliwie są najlepsze Ala Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi
Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi Kaja - opinia (1) Polecam! Koloryzacja włosów genialna. Dobór koloru, fryzury! Bardzo miła... Kaja elastuba@wp.pl - opinia (1) Niestety nie polecam,w lutym byłam salonie Kasia w Osowie zrobić... elastuba@wp.pl Wściekła - opinia (1) Nie polecam!!! Włosy zapuszczałam pół roku na moim naturalnym poprosiłam o... Wściekła Paulina - opinia (1) Polecam usługi u Pani Moniki, kilka razy byłam na ścinaniu, po którym włosy... Paulina Przemek - opinia (1) Dramat! fryzjerka nie może użyć golarki ani strzyżarki bez nakładki bo to... Przemek Aga - opinia (1) Za każdym razem wychodzę z salonu zadowolona. Cięcie świetne, kolor dobrany... Aga Natalia - opinia (1) Polecam z całego serca. Długo szukałam osoby która dobrze się zajmie moimi... Natalia Anastazja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam z jeszcze z usług tego salonu... Anastazja Hania - opinia (1) Idąc na wizytę do fryzjera oczekuje od niego ze to on jest fachowcem i... Hania Iwona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pani Daria zatroszczyła się o moje włosy z pełną... Iwona Andrzej - opinia (1) Brak jakiegokolwiek poszanowania klientów. Osoba zajmująca się recepcją... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Wspaniała osoba, a przy tym niezwykle utalentowany fryzjer. Z całego serca... Aleksandra Agnieszka - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń do strzyżenia i ogólnie jakości. Jednak przy umówieniu się... Agnieszka Barbara - opinia (1) Super salon polecam,profesjonalna obsługa Barbara Jolanta Kulig - opinia (1) Pelny profesjonalizm pani Wiktoria super Jolanta Kulig Ewa - opinia (1) To moja pierwsza wizyta ale napewno nie ostatnia. Bardzo miła obsługa. Pani... Ewa