Iza - opinia (1) Szczerze polecam!!! Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i cięcia. Pani... Iza Monika - opinia (2) Piękny kolor! Super atmosfera! Pełen profesjonalizm! Polecam Monika Ewa - opinia (1) Byłam na podcięciu wlosow i koloryzacji, wszystko super, jestem bardzo... Ewa
Marta - opinia (1) Bardzo miła ale przede wszystkim profesjonalna obsługa. paznokcie zrobione z... Marta Adam - opinia (1) Pani Natalia jest profesjonalistką w swoim fachu. Polecam :). Adam A. S. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. P. Magda super doradziła z fryzurą. Atmosfera też... A. S. Błażej - opinia (1) Świetne miejsce dla wymagających osób takich jak ja. Tylko tutaj znalazłem to... Błażej Maria Radtke - opinia (1) Basia to mistrzyni najpierw byłam na zabiegu prostowania A potem odbyłam... Maria Radtke Monika D - opinia (1) Moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Pani Monika poświęca czas i... Monika D Darek - opinia (2) Ocena obniżona, ponieważ personel nie nosi maseczek, wszyscy konsekwentnie... Darek Daniel - opinia (2) Rewelacyjne miejsce, ale nie o wygląd tutaj chodzi. Mam na myśli całokształt... Daniel J&J - opinia (1) kosmos!! Nawet mąż łysy klaskał uszami z zachwytu BRAVO! J&J Daria - opinia (1) Jestem zachwycona pani Monika jest prawdziwa profesjonalistką z powołania.... Daria Klientka - opinia (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolona ! Klientka Mirka - opinia (1) Profesjonalizm i bardzo miła obsługa!!! Mirka Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zawiedziona wizytą w salonie. Zapłaciłam 480zł za podcięcie... Ewa Urszula - opinia (1) Z usług salonu korzystam od wielu lat. Mam tam gwarancję, że zadbają o moje... Urszula Joanna - opinia (1) Do salonu trafiłam, po bardzo nieudanym farbowaniu i jednoczesnym... Joanna Małgorzata - opinia (1) Jestem z Panią Marią od 4 lat. Początkowo w Gdańsku potem już w Gdyni. Nigdy... Małgorzata Zosia - opinia (1) Nie polecam! Najgorsze cięcie jakie miałam w życiu. Bardzo niesympatyczna... Zosia