Katarzyna P - opinia (1) Byłam po raz pierwszy ,Pani Eliza profesjonalistka ,dziękuję za pomysł co do... Katarzyna P Arek - opinia (1) Nie polecam. Fryzierka która mnie obsługiwała nie ma pojęcia o strzyżeniu . Z... Arek Bożena Wójcik - opinia (1) Polecam,perfekcyjne podejście do klienta. Pierwszy raz zostałam ostrzyżona,... Bożena Wójcik
Mariusz - opinia (1) Miło szybko sprawnie jeszcze wrócę Mariusz Dominika - opinia (1) Jak zawsze ( a pozostaję wierna temu miejscu od lat) wyszłam z salonu bardzo... Dominika klient - opinia (1) nie polecam strzyżenia męskiego źle obcięte włosy i drogo klient Anna - opinia (1) Nie wyobrażam sobie,żebym mogła zmienić zakład i moją panią fryzjerkę. Chodzę... Anna Magda - opinia (2) Serdecznie polecam. Czarodziejka od włosów i duszy. Przepiękna atmosfera,... Magda Agnieszka - opinia (2) Jak dla mnie najlepszy salon w Gdańskupelen profesjonalizm,sympatyczna... Agnieszka Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam. Przemiła atmosfera, panie dokładne i pomysłowe. Bardzo długo... Patrycja Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam. Poszliśmy te z zdzieckiem - był spokój i dobry nastrój. Patrycja Kami - opinia (1) Polecam serdecznie. Pani Monika naprawdę przestudiowała mój włos :) Z wizyty... Kami Mirka - opinia (1) Od lat korzystam z usług w tym salonie i nigdy nie zawiodłam się pod żadnym... Mirka Monika - opinia (1) Jak zawsze po wizycie u Pani Ani włosy wyglądają przepięknie- nic dodać nic... Monika Misia - opinia (1) Nie poznaję siebie w lusterku, mega zmiana cudnie jest, polecam Salon Joel... Misia Krzysztof - opinia (1) Świetnie ścina Pani Natalia i sama dobierze fryz jak ktoś jest niezdecydowany... Krzysztof Mirella - opinia (1) Zamarzyła mi się metamorfoza i lepiej nie mogłam trafić! W życiu nie... Mirella Ania - opinia (1) Wspaniałe miejsce z super obsługą i mega profesjonalizmem! Chodzę regularnie... Ania Agnieszka - opinia (1) Pani Monika jest fantastyczna fryzjerka. Przede wszystkim słucha klientek co... Agnieszka Julia - opinia (1) Magicznie kobiecy czas. Pokecam z serca Julia