Marzena - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta u Pani Basi i nieostatnia jak sądzę. Włosy... Marzena Karol - opinia (1) Rewelacyjne strzyżenie i kiimat Karol Elżbieta Z. - opinia (1) Po pierwszej wizycie wiem że chcę wracać w to miejsce. Pani Kasia obcięła... Elżbieta Z.
Oliwia - opinia (1) Belleza w Oliwie to cudowne miejsce. Polecam wszystkim, gdyż od kilku lat... Oliwia Maria - opinia (1) Bardzo słaba jakość usług. Ceny wygórowane. Nie polecam. Maria Agnieszka - opinia (1) Od samego wejścia bardzo fajna atmosfera. Uśmiech, herbatka i profesjonalizm... Agnieszka Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam! Potrzebowałam zmiany - Pani Magda mnie odczarowała!... Joanna Asia - opinia (1) Bardzo polecam, pani Monika jest przesympatyczna, a przy tym doskonale mnie... Asia Weronika Mechaniszyn - opinia (1) polecam panią Dominikę jest bardzo dokladna i dobra w tym co robi Weronika Mechaniszyn M. - opinia (1) Ja niestety nie będę mogła wystawić tak dobrej oceny. Po pierwszej wizycie i... M. Asia - opinia (1) Najlepsza specjalistka od blondu i najlepszego strzyżenia. Pełen... Asia Anna - opinia (1) Fajne miejsce, p Kasia świetnie farbuje, strzyże i czesze. Ceny usług są... Anna BEATA - opinia (2) Słyszałam, ze włosy mozna tak obciac aby sie same ukadaly. Czy w to wierzyłam... BEATA Georgia - opinia (1) Bellissima! I went for the first time today and got the best cut ever. Short... Georgia Iza - opinia (1) Farbuję i obcinam włosy u Marleny od 10 lat i z czystym sercem polecam! Używa... Iza Marzena - opinia (1) Polecam! Zawsze jestem zadowolona z wizyty, pani Marlena świetnie dobiera... Marzena Zosia - opinia (1) Czysto.Miło .Pani miła. Cenny konkurencyjne Zosia Olo - opinia (1) Spoko ciiecie, muza ale mega ciasno, nie ma gdzie usiąść Olo Nikola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Mam bardzo gęste włosy i długo szukałam... Nikola Asia - opinia (1) Najlepsza fryzjerka, profesjonalna obsluga, umie doradzić, Asia