Mariusz - opinia (1) Bardzo mila obsluga polecam polecam pania Adriane Mariusz Marta - opinia (1) Fantastyczna fryzjerka z fachem w ręku, poprawiła nieudaną fryzurę, z jaką... Marta długo letni klient p.Marek - opinia (1) Pani Dorotka - klasa i jeszcze raz klasa !! Pełen profesjonaliz nie ma nic... długo letni klient p.Marek
Zadowolona - opinia (1) Jestem zachwycona efektem. Ceny nie są najniższe ale myślę że cała usługa... Zadowolona Sylwia - opinia (1) Na wizytę czekałam 2 miesiące. Jestem załamana....nie... Sylwia Jarek - opinia (1) Najlepszy salon w Gdyni. Panie bardzo sympatyczne. Ceny niskie jak na... Jarek Iza - opinia (1) Szczerze polecam!!! Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i cięcia. Pani... Iza Monika - opinia (2) Piękny kolor! Super atmosfera! Pełen profesjonalizm! Polecam Monika Ewa - opinia (1) Byłam na podcięciu wlosow i koloryzacji, wszystko super, jestem bardzo... Ewa Marta - opinia (1) Bardzo miła ale przede wszystkim profesjonalna obsługa. paznokcie zrobione z... Marta Adam - opinia (1) Pani Natalia jest profesjonalistką w swoim fachu. Polecam :). Adam A. S. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. P. Magda super doradziła z fryzurą. Atmosfera też... A. S. Błażej - opinia (1) Świetne miejsce dla wymagających osób takich jak ja. Tylko tutaj znalazłem to... Błażej Maria Radtke - opinia (1) Basia to mistrzyni najpierw byłam na zabiegu prostowania A potem odbyłam... Maria Radtke Monika D - opinia (1) Moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Pani Monika poświęca czas i... Monika D Darek - opinia (2) Ocena obniżona, ponieważ personel nie nosi maseczek, wszyscy konsekwentnie... Darek Daniel - opinia (2) Rewelacyjne miejsce, ale nie o wygląd tutaj chodzi. Mam na myśli całokształt... Daniel J&J - opinia (1) kosmos!! Nawet mąż łysy klaskał uszami z zachwytu BRAVO! J&J Daria - opinia (1) Jestem zachwycona pani Monika jest prawdziwa profesjonalistką z powołania.... Daria Klientka - opinia (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolona ! Klientka