Magda - opinia (1) Chodzę juz kilka lat na podcięcia i pasemka. Zawsze jestem bardzo zadowolona.... Magda Marlena - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, bylam u Pani Basi juz dwa razy, raz na botoxie a... Marlena Dorota - opinia (1) Polecam ! Jestem zachwycona,czarodziejka to mało powiedziane .Kolor... Dorota
Karina - opinia (1) Mam niesforne włosy i jestem bardzo zadowolona z efektu :) Karina Agata - opinia (1) Wyszłam z krótszymi włosami niż chciałam. Włosy miały być trochę... Agata Monika - opinia (1) Tragedia po prostu. Nie mają tam pojęcia o fryzjerstwie nic a nic!!! Monika Leszek - opinia (1) Zdecedowanie polecam! Zarówno dla Panów i Pań. Bardzo dobra jakość wykonania... Leszek Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm ,jak to Pani Karina mówi zestaw naprawczy wykonany... Beata Dota - opinia (2) Wspaniali fryzjerzy, kosmiczne ceny. Rzadko który salon ma tak wysokie. Szkoda. Dota Magda - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa godna polecenia za jakość i cenę polecam zawsze... Magda EwaKasia - opinia (2) Niezwykle odprężająco spędzam czas w tym salonie. Elwira zawsze z uwagą i... EwaKasia Michał - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi (strzyżenie + cover). Polecam między... Michał Katarzyna - opinia (1) Specjalistka przez duże S! Potrafi doradzić i dobrać tak świetnie jak jeszcze... Katarzyna Klientka - opinia (1) Jestem pid wrażeniem umiejętności p. Dagmary. Polecam z czystym sercem. Klientka Ola - opinia (1) Niezdecydowanym polecam Natalię! Włosy po cięciu dobrze się układają.... Ola G. - opinia (1) Polecam każdemu salon Hello beauty and Spa :) G. Lenka - opinia (1) Przystępne ceny i świetnie wykonana usługa. Polecam szczerze! Lenka Klientka - opinia (1) Piękne i staranne wykonanie pedicure, polecam :) Klientka Ania - opinia (1) Bardzo czysty i elegancki salon, polecam! Ania Monia - opinia (1) Byłam pierwszy raz na facetapingu - polecam każdemu kto się nad tym... Monia