Halina - opinia (1) Pani Magda jest bardzo miłą I bardzo kreatywną osobą. Zależy jej na... Halina Gosia - opinia (1) Bardzo polecam salon Paradise for hair Anna Malinowska. Dziewczyny są... Gosia EKL - opinia (1) Kosmetyki najwyższej jakości. Mam swój ulubiony kolor i zawsze odświeżoną... EKL
Wiktor - opinia (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Miła i profesjonalna obsługa:) Nie mogę... Wiktor Anna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera i zawsze zniewalający efekt... Anna Wierna klientka - opinia (1) Chodzę do salonu od lat i zawsze wychodzę zadowolona. Miła, profesjonalna... Wierna klientka Małgorzata - opinia (1) Wiele lat chodzę do tego salonu! Z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu... Małgorzata Marta - opinia (1) Skorzystałam z usług koloryzacji oraz strzeżenia. Jestem bardzo zadowolona z... Marta Nataliia - opinia (1) Mam piękne włosy dzięki profesjonalnej pracy fryzjerów tego salonu!... Nataliia Drugi raz i ostatni - opinia (1) Obsługa miła, salon przyjemny, właścicielka energiczna aż nazbyt i... Drugi raz i ostatni Ilona - opinia (1) Maciek to najlepszy fryzjer na świecie ️ Ma niesamowity kunszt i wyczucie... Ilona Agnieszka - opinia (1) W salonie wszystko jest na najwyższym poziomie, a dla dopełnienia dodam, że... Agnieszka Acha - opinia (1) W tym salonie wszystko jest wyjątkowe i niepowtarzalne i tak też się tu... Acha Adam - opinia (1) Z usług salonu korzystam regularnie. Przeniosłem się tam pomimo konieczności... Adam Alina - opinia (1) Doskonały warsztat fryzjerski za rozsądne pieniądze! I urocza atmosfera,... Alina Dorota - opinia (1) Tu spokojnie można oddać swoje włosy pod opiekę profesjonalistów. Bez obaw,... Dorota Katarzyna Cygan - opinia (1) Jak zawsze jestem bardzo zadowolona po wizycie. Mam piękny kolor :) Katarzyna Cygan Marta - opinia (1) Jestem stałą klientką Studia HB :) moje włosy są wymagające, jednak... Marta Ewelina - opinia (1) Jak dla mnie rewelacja. Zawsze jestem zadowolonaPolecam w 100%! Ewelina Tumek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, fajna atmosfera Polecam Tumek