dominika - opinia (1) Wydałam pieniądze się na wykonanie fryzury ślubnej próbnej i ustaliłam... dominika Agnieszka - opinia (1) Pierwsza wizyta , ale na pewno nie ostatnia. Agnieszka Anna - opinia (1) Polecam to miejsce , fajna atmosfera i klimat salonu. Anna
Zuza Milewska - opinia (1) Skorzystałam z usług salonu. Pani fryzjerka sympatyczna. Niestety, jeśli... Zuza Milewska Grześ - opinia (1) widać nowych fryzjerów, po zmianach jestem bardzo zadowolony, pani... Grześ Zuzanna - opinia (1) Wspaniały salon! Przyszłam ze źle rozjaśnionymi włosami (błąd innego salonu)-... Zuzanna Agnieszka - opinia (1) Polecam Pania Monike. Jest prawdziwa entuzjastka swojej pracy. Koloryzacja i... Agnieszka beata - opinia (1) salon godny polecenia najlepszy fryzier pani danusia polecam goraco godny... beata Kuba - opinia (1) Super atmosfera. Kreatywny fryzjer. Kuba Kuba - opinia (1) Super atmosfera, kreatywny i przyjazny właściciel. Kuba Michał - opinia (1) Bardzo przyjemny salon fryzjerski i również bardzo sympatyczna obsługa. Pani... Michał Magda - opinia (1) Za każdym razem kiedy jestem w salonie u Pana Jonasza po wyjściu czuje się... Magda Polecam Panią Mariolę :) (3) Moja pierwsza wizyta w Prive, ale na pewno nie ostatnia. Fryzjerka bardzo... Kasia ksenobia@wp.pl - opinia (1) Nie wymyślę nic nowego...Uwielbiam Was dziewczyny. Świetna atmosfera, cudowna... ksenobia@wp.pl Agata - opinia (1) Do Bellezy w Oliwie trafiłam z polecenia i jestem bardzo wdzięczna sąsiadce... Agata Dorota - opinia (1) Pełen profesjonalizm, kultura i wysoki standard. To właśnie to dostaję w... Dorota Ewa - opinia (1) Wspaniały salon, cudowna Pani Magdą fryzjerka. Wczoraj sprawiła, że czuję się... Ewa Marta - opinia (1) Rewelacja !!!!:) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm Marta Agnieszka - opinia (1) Po każdej wizycie w salonie zawsze pełne zadowolenie i pożądany efekt.... Agnieszka Andżelika - opinia (1) Bardzo polecam, duża wiedza o włosach, idealne cięcie oraz odpowiedni dobór... Andżelika