Jadwiga - opinia (1) Masaże i zabiegi robię od lat TYLKO w salonach u Magdy Dobrowolskiej. Świetna... Jadwiga Marysia - opinia (1) Korzystałam z usług fryzjerki - pani Magdy. Bardzo sumiennie podchodzi do... Marysia Ola - opinia (1) Salon na medal. Fajna, luźna atmosfera i o to chodzi. Pzdr, Ola
kasia - opinia (1) Pani Marta nieoceniona osoba, profesjonalistka, bardzo zaangażowana podczas... kasia Magda - opinia (1) Pani Madzia jeszcze nigdy mnie nie zawiodła - manicure jak zawsze wykonany... Magda Anna - opinia (1) zabieg oczyszczania twarzy była strzałem w 10 Anna Dominika - opinia (1) Bardzo polecam obie Panie :) Pani Marlena potrafi słuchać i sprostać... Dominika Dominika - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona z koloru i cięcia. Mam bardzo trudne włosy... Dominika Gosia - opinia (1) Polecam oczyszczanie wodorowe twarzy super efekt! Pani Magdalena oraz Pani... Gosia Gosia - opinia (1) Polecam perfekcyjne cięcie zarówno u Pani Joli jak i u Pani Magdy. Jestem... Gosia Gosia - opinia (1) Najlepszy manicure! Wspaniała atmosfera perfekcyjne wykonanie, polecam w 100%! Gosia Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm,cudowna atmosfera i nieoceniony Kamil Aby tak dalej... Beata Marta - opinia (1) Moje włosy jeszcze nigdy nie wyglądały tak przepięknie, miałam wykonywany... Marta Ania - opinia (1) Polecam serdecznie, Pani Natalia to profesjonalna i bardzo miła osoba.... Ania Daria - opinia (1) Świetny salon, bardzo miła obsługa. Korzystałam z usług fryzjerskich i pani... Daria Szymon - opinia (1) Długo szukałem salonu, gdzie będę się czuł swobodnie, a który jednocześnie... Szymon Magda - opinia (1) Jestem pod wrażeniem całego salonu: estetyki, kultury osobistej pracowników.... Magda Brodacz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, Pani Dominika jest świetną fryzjerką. Polecam w 100% Brodacz polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie Panie są przemile chętnie... Natalia Piotr - opinia (1) Salon pełen profesjonalnej obsługi Piotr