Iwona - opinia (1) Kolor - wyjątkowy, dobrany idealnie. Całość usługi bez żadnych zastrzeżeń.... Iwona Gosia - opinia (1) super obsługa paznokcie mega ! napewno tam wrócę!!! gorąco polecam Gosia Maria - opinia (1) Dzisiaj skrzystalam z usługi u p. Iwonki przepięknie obcięte włoski... Maria
Michael - opinia (1) Paulina gave me a very clean and great haircut. In all honesty my... Michael Dorota S - opinia (1) Tego trzeba doświadczyć :). Panie są doskonałymi fachowcami. Paznokcie... Dorota S magda j - opinia (2) Pani Joanna jest mistrzem w swojej branży:) polecam! magda j Alina - opinia (1) Dziękuję ślicznie. Robiłam tam manicure. Pani Anastazja wszystko robi... Alina Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo profesjonalne podejście. Jestem regularną klientką... Aleksandra Julia - opinia (1) Za kazdym razem bylam zadowolona, ale tym razem fryzjerka ścięła za krótko i... Julia Anna - opinia (1) Profesjonalizm, miła atmosfera.Manicure i pedicure bardzo starannie wykonany.... Anna Ayu - opinia (1) I would like to recommend this place very much. Karina is the best in her... Ayu Katarzyna - opinia (1) Mega pozytywne wrażenia zarówno atmosfery jak efektu! Miłe i profesjonalne... Katarzyna Ania ze Spółdzielni - opinia (1) Najlepszy Salon. Zawsze wychodzę z super fryzurąPani Eliza czyni cuda, czyta... Ania ze Spółdzielni Bożena - opinia (1) Trafiłam z polecenia do tego salonu i pani Weronika wyczarowała mi kolor o... Bożena Monika - opinia (1) Naprawdę polecam salon. Nigdy w życiu nie wyszłam zadowolona od fryzjera a tu... Monika Justyna - opinia (2) Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i strzyżenia.... Justyna Beata - opinia (1) W salonie byłam po raz pierwszy, na pewno nie ostatni. Pani Weronika to... Beata Żaneta - opinia (1) Z salonu zawsze wychodzę piękna i szczęśliwa, polecam serdecznie. Żaneta M. - opinia (1) Panie pracujące w salonie bardzo miłe i uśmiechnięte. M. Paweł - opinia (1) Polecam w 100% Najlepszy salon w Gdańsku Paweł