MS - opinia (1) Uważam że to najlepszy fryzjer męski w trójmieście, chłopaki wiedzą co robią... MS Magda - opinia (1) Wysoka nota w pełni zasłużona! U Pani Marty zawsze czuje się zadbana i... Magda Ania - opinia (1) Pani Basia to przemiła osoba z ogromną pasją i wiedzą a także zamiłowaniem... Ania
Dorota - opinia (1) Chyba każda kobieta marzy o miejscu, gdzie zaufany stylista wyczaruje jej... Dorota ZK - opinia (1) Plecam, korzystam od dawna i jestem zadowolona ZK Basia - opinia (1) Wrażenia pozytywne.Korzystałam z usługi fabowania i strzyżenia u Pani Pauliny... Basia Niezadowolona - opinia (1) Dziwię się że salon jeszcze się utrzymuje na rynku. Bardzo drogo a... Niezadowolona Martyna - opinia (1) Fryzura zaproponowana przez fryzjerkę nietwarzowa, nie układa się. Wykonanie... Martyna Darek - opinia (1) Obsługa i jakość usługi na najwyższym poziomie. Polecam Darek Beata - opinia (1) Dzień dobry Wspaniały wystrój, aura. Piękna fryzura ,włosy odżywione... Beata Serdecznie polecam (2) Jestem baaardzo zadowolona po pierwszej wizycie w Dolce Vita. Przyszłam z... Marcelina 399 - opinia (1) Absolutnie nie polecam salonu w Gdańsku, Galeria Forum. Przyszłam do salonu w... 399 Patrycja Dworaczek - opinia (1) Super fryzjerzy naprawdę serdecznie polecam jestem bardzo zadowolona z usług... Patrycja Dworaczek Julita - opinia (1) Skorzystalam z polerowania i wykreowania grzywki. Jestem zachwycona!... Julita Z - opinia (1) Dzis wyszlam oszpecona z salonu, poprosilam o refleksy pani ania miala... Z Hania - opinia (1) Nic nowego ale ceny nowe i wyższe czas zmienić kosmetyczkę Hania Dorota - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować Panu Adrianowi za pełen profesjonalizm i... Dorota Sebastian - opinia (1) Fryzjerstwo Męskie na najwyższym poziomie. Chodzę do pani Ali i pani Mirki od... Sebastian Dorota - opinia (1) Po pierwszej wizycie wrażenia jak najbardziej na plus :). Pani Natalia... Dorota MT - opinia (2) W poniedziałek po "wirusowej" przerwie umówienie wizyty, pytanie o cenę--ta... MT