Bartek - opinia (1) Pani Natalia to mistrzyni nożyczek i maszynki! No i co najważniejsze przemiła... Bartek Pati S - opinia (1) Wspaniała fryzjerka . Zawsze wychodzę z salonu szczęśliwa i nie mogę doczekać... Pati S Ciężko się umówić... (2) Byłam bardzo zadowolona z usług Kordiana, superfryzjer, ale ciężko się umówić... Asia
Paulina - opinia (1) Byłam w studiu Ikona na strzyżeniu włosów, jestem bardzo bardzo zadowolona z... Paulina Laura Hirsz - opinia (2) Najlepszy salon fryzjerski na pomorzu zdecydowanie polecam Laura Hirsz Ania - opinia (1) Jestem klientka salonu od 2014.Trafilam przypadkowo i w końcu przestałam... Ania Kamila - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z usług salonu. Panie zawsze miłe i uśmiechnięte.... Kamila Sara - opinia (1) Piękny blond, bardzo ładne przejścia między naturalnym kolorem włosów a... Sara Sylwia - opinia (1) Pani Edytka przecudowna kobieta. Najlepszy fryzjer na świecie Sylwia Maria - opinia (1) Pani Monika jest znakomitą fryzjerką, potrafi dobrać fryzurę, świetnie... Maria Monika i Kuba - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam zakład Pani Magdy. Osobiście korzystam z usług... Monika i Kuba Ewa - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Ewa Marek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Polecam wszystkim. Marek Artur - opinia (2) Od kilku lat byłem klientem tego salonu, zawsze bardzo miła obsługa,... Artur Michu - opinia (1) Najlepszy Salon dla mężczyzn polecam z czystym sumieniem Michu Natalia - opinia (1) Przepiękny kolor i cięcie! Fryzjerki serdeczne i profesjonalne. Co... Natalia Basia - opinia (1) fryzura przepiękna, dobra obsługa, miła atmosfera. Basia Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru włosów, Pani Magda robi śliczne blondy i w... Ewa Gosia - opinia (1) Piękny salon , atmosfera bardzo przyjazna , a Pani Magda bardzo... Gosia Tomek - opinia (1) Super, fajna atmosfera i pełny profesjonalizm Tomek