D - opinia (1) Umiejętności, zrozumienie klienta- na najwyższym poziomie. D Malwina - opinia (1) Usługi fryzjerskie pierwsza klasa :). Polecam! Malwina Agnieszka - opinia (1) Bardzo Dobra i miła obsługa......... Agnieszka
Jan - opinia (1) zbyt wysokie ceny i mniemanie o sobie szefostwa, także przeciętnie Jan Były klient - opinia (1) Nie Polecam. Starsza Pani bardzo nie dokładna , podczas strzyżenia oglądała... Były klient Dorota - opinia (2) Pani Paulina to bardzo miła ,profesjonalna fryzjerka.Potrafi doradzić a... Dorota zadowolona - opinia (1) Po każdej wizycie od Pani Honoraty wracam bardzo zadowolona. Fryzjer z bardzo... zadowolona Grzegorz - opinia (1) Polecam miła i profesjonalna obsługa Grzegorz Kuba - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług wykonywanych w tym salonie. Byłem... Kuba Waldi - opinia (1) Dla mnie najlepszy salon - miła i profesjonalna obsługa. Polecam szczególnie... Waldi Adriana - opinia (1) Serdecznie polecam! Profesjonalna i miła obsługa. Hybrydy wyglądają cudnie i... Adriana Sylwia - opinia (1) Pani Monika od roku jest moją fryzjerką i korzystam z jej usług co 2/3... Sylwia Krysia - opinia (1) Serdecznie Polecam Basie i jej złote rączki !!! Dziewczyna posiada ogromną... Krysia Marta - opinia (1) Długo szukam takiego fryzjera. Świetne cięcie, super dobrany kolor. Marta Aleksandra - opinia (1) Ogromne podziękowania dla pani Alicji, która odmieniła mój wizerunek... Aleksandra Marcin - opinia (1) Krótko i na temat: wreszcie znalazłem osobę podchodzącą do swojej pracy z... Marcin Magda - opinia (1) Piękne naturalne refleksy! Byłam sceptycznie nastawiona do innych salonów w... Magda Izabela - opinia (1) Bardzo dobry fryzjer. Można spokojnie oddać się w ręce pani Natalii, bez obaw... Izabela Marta - opinia (1) Rewelacja! Polecam każdemu, kto ma dosyć swoich puszących, trudnych do... Marta Marcin Suchanino - opinia (1) Polecam - miła atmosfera, od lat te same fryzjerki, znają się na swojej... Marcin Suchanino