Sylwia - opinia (1) Uczęszczam regularnie na koloryzację i strzyżenie. Zawsze wychodzę... Sylwia Edyta N. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Pani Natalia wsłuchuje się w prośby klienta i... Edyta N. Alicja - opinia (1) Dzisiaj byłam u Pani Moniki,z mojej zmarniałej fryzury i odrostów zrobiła... Alicja
Kazimiera - opinia (2) Milo i profesjonalnie. Polecam. Kazimiera Ola - opinia (1) Bylam u p. Basi po raz pierwszy na zabiegu nanoplastii i jestem bardzo... Ola Agnieszka - opinia (1) Przemiła kompetentna obsługa w świetnej cenie. Można przynieść własną farbę... Agnieszka Końcówki maszynką (1) Gdzie w Gdańsku/Sopocie można podciąć końcówki włosów długich maszynką.... Karolina Ania K. - opinia (1) Najlepszy stylista w okolicy Trójmiasta! Pani Natalia i jej umiejętności są... Ania K. Katarzyna. - opinia (1) Przestrzegam przed skorzystaniem z usług tego salonu!!!! często jakości... Katarzyna. Wanda Rostankowska - opinia (1) Wlosy super się układają po każdym umyciu. Kolor tez długo trzyma. Jestem... Wanda Rostankowska Klienta - opinia (2) Fryzjerki godne polecenia, ale niestety na paznokcie nie polecam absolutnie.... Klienta Sabina - opinia (1) Byłam u pani Oli na strzyżeniu i jestem bardzo zadowolona. Tym bardziej, że... Sabina Klientka - opinia (1) Skuszona wieloma pozytywnymi opiniami postanowiłam odwiedzić salon. Obsługa... Klientka Ania - opinia (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i koncentracja na kliencie. Wyszłam... Ania Paulina - opinia (1) Natalia to profesjonalistka w każdym calu! Paulina Irena i Basia - opinia (1) Ja i mama korzystamy z usług salonu Ola na ul. Starowiejskiej od maja br.... Irena i Basia Halina - opinia (1) Wizyta u Pani Magdy to czysta przyjemność. Duża kultura osobista, duża... Halina Beata - opinia (1) Byłam w tym salonie drugi raz. Pierwszy raz byłam bardzo zadowolona. Jednak... Beata Stanisław - opinia (1) Polecam. Jest bardzo czysto, że elegancko, miło i fachowo. Stanisław Gość - opinia (1) Włosy do pasa miały zostać podcięte 5cm, a zostały ścięte do ramion i... Gość