Łukasz - opinia (1) W ostatnim czasie skorzystałem z usług Studia HB i mogę szczerze polecić.... Łukasz Karolina - opinia (1) Fryzjerka Julia stanęła na wysokości zadania. Świetnie dobrała kolor i... Karolina Izabella - opinia (1) Wspaniałe miejsce chwila relaksu w zabieganym dniu . Pomimo częstych zmian... Izabella
Polecam (1) Pełen profesjonalizm piękne miejsce czuje się jak VIP bo zawsze jestem... Mateusz Szczerze polecam (1) Zadowolona z usług tego salonu jestem od lat. Z czystym sumieniem polecam. Paulina :)) (2) każda wizyta jest ogromną przyjemnością, tym razem ujęło mnie cięcie, fryzura... kasia Agnieszka - opinia (1) Moja pierwsza wizyta, jestem bardzo zadowolona, wrócę na pewno! Agnieszka Nie polecam (1) chodziłam regularnie do studia HB od kilku lat. Najczęściej moje włosy... Anna Zawyżone ceny (1) Uważam, że w Gdańsku są o wiele lepsze salony niż Bogna Hair Design. Cena... Xxx Polecam! (1) Świetny gabinet kosmetyczny, profesjonalne produkty, szybkie terminy wizyt. Agata Wiktoria - opinia (1) Najlepszy salon do jakiego trafiłam, piękny wystrój i bardzo kompetentna i... Wiktoria Specjalistka w swojej dziedzinie! (1) Od lat trafiałam do różnych salonów fryzjerskich, aż trafiłam na Magdę. Nie... Olivia Oliv Zdecydowana 10 :) (1) Bardzo gorąco polecam Aleksandrę :) Pełen profesjonalizm! Super atmosfera i... Patrycja Adriana - opinia (1) Fryzura na wesele pięknie wykonana, trzymała się całą noc! Adriana Masakra (1) Salon to jedna wielka pomyłka. Fryzjerka nieprzyjmna a kosmeryczka miła...... Anonimowy Jestem rozczarowana (1) Fryzura kiepska i wykonanie też. Brak kreatywności u fryzjerki. Fryzura po... Megi Milena - opinia (1) Profesjonalna, miła a zarazem profesjonalizm Pani Ani zyskuje na jakości... Milena Polecam (1) Korzystam i polecam .sympatycznie miło i tanio Dominik Dorota - opinia (2) Pani Natalia bardzo miła, ale niestety wyszłam niezadowolona. Cena bardzo... Dorota Prostowanie kreatynowe (1) Witam i polecam serdecznie. Moje włosy po zabiegu są odzywione ,miękkie,nie... Daria