Prostowanie kreatynowe (1) Witam i polecam serdecznie. Moje włosy po zabiegu są odzywione ,miękkie,nie... Daria Jestem bardzo zadowolona (1) Zdecydowanie najlepszy salon w Gdańsku. Byłam na koloryzacji i strzyżeniu i... Marta Sabina - opinia (1) Moje włosy po zabiegu u P Basi są miękkie i pięknie się układają , ja i moja... Sabina
Serdecznie polecam (1) Miło profesjonalnie jednym słowem idealnie ! :-) zostanę stałą klientką tego... Malwina Polecam wszystkim (1) Super obsługa, zawsze najnowsze trendy proponują panie fryzjerki. Wspaniała... Barbara Nanoplastia (1) Bardzo polecam, wcześniej robiłam w innym salonie prostowanie keratynowe i... Malwina Rewelacja (1) Bylam dzis u Pani Natali I jestem zachwycona.Kolor ktory mi zrobila jest... Weronika Dobry fryzjer (1) Szczerze polecam. Usługa wykonana fachowo. Halina Cena niewspółmierna do efektu (1) Panie bardzo miłe,natomiast cena prawie 300 zł za zniewelowanie odrostu i... Karo Dziękujemy (1) Synek na początku jak zobaczył salon fryzjerski wpadł w lekka histerię. Pani... Michal Polecam serdecznie! (1) Do Pani Magdy uczęszczam od lat i nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę, bo... Magda K Rewelacja (1) Są najlepsi w okolicy! Ceny przystępne, obsługa miła i wesoła. Na pewno tam... Leokadia Najlepszy Barbershop w 3city (1) Mistrzowskie cięcie włosów, ekipa Sebastiana jest najlepsza! Gorąco polecam! :) WF brak rzetelności (1) Umówiłam się na keratynowe prostowanie włosów, mam włosy sięgające brody , we... Sandra Przerost formy nad treścią nie warto! (1) Przerost tego punktu fryzjerskiego bo z atelier i salonem ma niewiele... Nfx Pani fryzjerka (1) Wszystko fajnie, gdyby nie zachowanie Pani fryzjerki. Ja rozumiem, że każdy... xyz Tadeusz - opinia (1) Bardzo rzeczowa i wyczerpująca informacja o realizowanych usługach; pomocne... Tadeusz Jestem bardzo zadowolona :) (1) Basia to przecudowna i mega sympatyczna kobieta z wielkim sercem , z którą... Patrycja Iza - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do salonu Pani Magdy i Pani Justyny - obydwie... Iza 3/4 włosów do sciecia (1) 2 razy nakładany rozjasniacz, farba i toner, włosy to siano i guma Xxx