Zadowolona (1) Polecam. Profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm. Natalia Natalia - opinia (1) Bardzo miła pani, która profesjonalnie podchodzi do tematu. Z mojej masakry... Natalia Naj super bezapelacyjnie (1) Jesteście niezmiennie najlepsze w Polsce a dla mnie ... na całym świecie... Krysia Mazur
Super (1) Najlepszy fryzjer w Gdyni! Chodzę od kilku lat do Pani Jany i nigdy nie... Marcin Póki co fryzura próbna :) (1) Po próbnej fryzurze na Mój Wielki Dzień czuję się spokojna, że będzie... Monika Bez pojęcia o normalnym strzyżeniu mężczyzny (1) Dopiero w domu zobaczyłem, jakie mam schody z tyłu głowy, widoczne w... Marian dramat!!! (1) jechałam na wesele i zapisałam się ponownie do tego salonu na odrost i... monika róża Pani Magda :) (1) Z usług salonu korzystam od kilku lat. Wcześniej chodziłam do Kacpra, a po... ania Salon na 6 z plusem... (1) Najlepszy salon fryzjerski w całym Gdańsku!!! Nie oddałabym moich włosów w... Katarzyna Polecam. (1) Jestem po pierwszej wizycie - strzyżenie u Pani Kasi. Bardzo polecam - nigdy... Milena Dorota - opinia (1) Basia uratowała moje włosy! Są lśniące, prosciutkie, zdrowe. Coś... Dorota Asia - opinia (1) Najlepsza fryzjerka od keratynowego prostowania włosów! Wszystko dokładnie... Asia Fryzjerka na medal! (1) Pani Natalia to młoda, energiczna osoba, która potrafi nie tylko umiejętnie... Paulina Genialna! (1) Miałam przyjemność niejednokrotnie korzystać z usług fryzjerskich Pani... Paulina T Dorota - opinia (1) Najlepsze miejsce dla dzieci i dorosłych! Cierpliwość Pani Kasi jest ogromna!... Dorota Z czystym sumieniem polecam! (1) Trafiłam do salonu z polecenia koleżanki, oczywiście nie żałuję ! Serdecznie... Agu Drajwer (1) Salon super przemiła obsługa klienta strzyżenie chyba nie ma lepszego salonu... Pomoc drogowa Porażka (1) Odradzam. Byłem pierwszy raz zapłaciłem za strzyżenie 35zl. Przy kolejnej... Maniek Rafi - opinia (1) Salon fryzjerski bez duszy i klimatu, dwie pseudo barberki do szpiku zepsute... Rafi Gorąco polecam!! (1) Skorzystałam ponownie z usługi P. Basi, tym razem Nanoplastia :) Jestem... Kamila