Byłam, wrócę, polecam! (1) Zaciekawiona licznymi pozytywnymi opiniami zapisałam się do tej nowej... Martyna Nowoczesny odpoczynek dla mężczyzn! (1) Panowie wiedzą, że relacje z klientem są na pierwszym miejscu! Godzina... Marcin Usługa fryzjerska (1) Jak można klientkę wypuścić z salonu z zielonymi włosami? W tych czasach?... Elżbieta 44
Najlepsze fryzjerki!!!! (1) jestem w tym zakładzie od początku,a wcześniej koło poczty .Razem jesteśmy 35... Bożena Kreczko Michalina - opinia (1) Piękny kolor po rozjaśnianiu włosów. Co więcej, włosy są odżywione i efekt... Michalina Uwaga! Omijać szerokim łukiem (1) Skorzystałam raz z tego niby salonu. Chciałam przedłużyć paznokcie. Pani,... Anna porażka (1) Wybierając salon kierowałam się pozytywnymi opiniami. Dostałam "pożądnego... Załamana Fajne miejsce, fajna ekipa, fajne efekty :) (1) Po długim poszukiwaniu odpowiedniego miejsca, jakiś czas temu trafiłem do... Robert Mieszane uczucia (1) Staram się każdemu dać szanse, ale do tego tego salonu już nie wrócę. Wydaje... Dagmara Pan Wojtek super (1) Jeżeli chcecie pięknego blondu polecam Pana Wojtka jestem bardzo zadowolona z... Magdalena Profeska (1) Tutaj poczujesz się jak w raju. Profesjonalizm i z*******y klimat. Chłopaki... Olo Miejsce w którym warto bywać ! (1) Trafiłem do tego Barbershopu z polecenia mojego kolegi. Szok od samego... Marek xxxxxxx - opinia (1) bylem pierwszy raz pani liliana swietnie mnie obciela:) xxxxxxx Dorota - opinia (1) Po raz kolejny Mega super!;) polecam!!! Dorota Polecam! (1) Indywidualne podejście do klienta,miły wystrój i sympatyczna obsluga Renata Piotr - opinia (1) Witam, wszystko w salonie się zgadza, poza dwoma rzeczami. Po pierwsze to nie... Piotr Men (1) Fryzjer godny polecenia, przyjazny i po sąsiedzku, elastyczny grafik i miła... S Serdecznie polecam (1) Chodzę regularnie (już od 2 lat) do P. Wioli i jestem bardzo zadowolony z... Michał Belleza (1) Polecam wszystkim usługi tego salonu. To jest niesamowite , co Panie robią z... Dorota Profesjonalizm! (1) Dla mnie najlepszy salon fryzjerski w Trójmieście! Profesjonalizm, ciepła... Dorota