Po prostu najlepsza! (1) Nie ma co wiele pisać, Monika jest fryzjerką z powołania i wkłada 100% serca... Lena Pan Michał (1) Byłam 2 razy u pana Michała. Mega zadowolenie! Z rozjasnianych do blondu... Rowerowa Anka zwiedziona (1) Myślałam ,że trafiłam do profesjonalnego salonu fryzjerskiego, a tu porażka... cobra
Nie rozczarowałam się (1) Skorzystałam, a właściwie moje włosy skorzystały z umiejętności Pani Marioli.... Malgosia ... chce się wracać (2) Szukając salonu w pobliżu miejsca zamieszkania, znalazłam... I trafiłam w... Dominika To jest już nie jest ta Dorota co kiedyś. (2) Pani widać z doświadczeniem, obcieła mnie w jakieś 5 minut, nie umyła mi... Wiesław Pan Jakub zawiódł (1) To była moja pierwsza i niestety ostatnia wizyta w salonie. Koloryzacja... Aga Marzena - opinia (2) Super miejsce! Mila i życzliwa atmosfera. Zespół ludzi, którzy kochają swój... Marzena Marta - opinia (1) Bardzo polecam Panią Karoline, niesamowita fryzjerka.! Wyszłam z salonu... Marta Polecam (1) Wizyta pełna relaksu kolor super fryzurka odświeżona Pani (niestety nie znam... Rewelacja! (1) Najpiękniejszy salon jaki kiedykolwiek widziałam. Niesamowicie profesjonalny... Zadowolona klientka Fajne miejsce (1) Strzygę się często więc na pewno wrócę. Pani Natalio super strzyżenie Piotr Gorąco polecam!!! (1) Natalia jest po prostu niesamowita. Nie miałam określonej fryzury na ślub a... Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Jestem bardzo zadowolona. - opinia (1) Polecam Kubę! Spec jakich mało. Nieszablonowo podchodzi do tematu. Bardzo... Wiele osób może wpisać pozytywną opinie (1) bo naprawdę komuś zrobiono dobrze fryzurę.Ale w tym przypadku to coś więcej... D.B z Gdańska nie polecam (1) Zapisaywalam się do salonu telefonicznie, pytając o cenę uczesania... Ewelina - opinia (1) Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera i cieszę się, że trafiłam na panią... Strzyżenie. (1) Jeszcze nigdy nie miałam tak źle ostrzyżonych włosów. Pani Ewelina prezentuje... Kobieta. Super (1) Serdecznie polecam! Szczere podejście do klienta!!! i to szanuję! Sebastian żyrek