Alicja K. - opinia (1) Sympatyczna obsługa fryzjerzy znają się na rzeczy i dobrze dopasują fryzurę... Alicja K. Anka - opinia (1) Nareszcie znalazłam swojego fryzjera. Kolejna wizyta w salonie i kolejny raz... Anka Klientka - opinia (1) Polecam, Pani Magdalena jest bardzo miła i bardzo dobrze się maną zajęła.... Klientka
Ewa Mejewska - opinia (1) Jestem baaaaaaardzo zadowolona z usług koloryzacji oraz cięcia. Fachowe... Ewa Mejewska Kasia - opinia (1) Jestem baaaardzo zadowolona z wizyty w salonie. Po raz pierwszy wyszłam od... Kasia Monika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, włosy wypielęgnowane jak nigdy dotąd,... Monika Monia - opinia (1) Czy ktps wie co sie stalo z fryzjerem Markiem z Vertigo ??? :( Monia Klientka - opinia (1) Jestem zadowolona, gdyż Pani Eliza wyczuła mnie i moje włosy i zaczęła,... Klientka Justyna - opinia (1) Miał być bursztynowy blond a wyszłam w zielonych.... niestety 440 złoty w... Justyna HD - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z moich pięknych przedłużonych w salonie włosów.... HD sebastian - opinia (1) Tragiczne podejście do fryzjerstwa, takich schodów na włosach dawno nie... sebastian Wioleta - opinia (1) Od kilku lat jestem stałym klientem Pani Wioli. Zawsze miła, uśmiechnięta,... Wioleta Marta - opinia (1) Pani Natalia super specjalista. Umie doradzić i podejść indywidualnie do... Marta dominika - opinia (1) Wydałam pieniądze się na wykonanie fryzury ślubnej próbnej i ustaliłam... dominika Agnieszka - opinia (1) Pierwsza wizyta , ale na pewno nie ostatnia. Agnieszka Anna - opinia (1) Polecam to miejsce , fajna atmosfera i klimat salonu. Anna Zuza Milewska - opinia (1) Skorzystałam z usług salonu. Pani fryzjerka sympatyczna. Niestety, jeśli... Zuza Milewska Grześ - opinia (1) widać nowych fryzjerów, po zmianach jestem bardzo zadowolony, pani... Grześ Zuzanna - opinia (1) Wspaniały salon! Przyszłam ze źle rozjaśnionymi włosami (błąd innego salonu)-... Zuzanna Agnieszka - opinia (1) Polecam Pania Monike. Jest prawdziwa entuzjastka swojej pracy. Koloryzacja i... Agnieszka