Kiepscy fachowcy (1) Za dużo bajerowania i czarowania, podczas gdy jakość strzyżenia pozostawia... Bob Anka - opinia (1) Rewelacja ! Zawsze wracam do Pani Asi na manicure i pedicure. Jakość usług na... Anka Koloryzacja / załatwienie reklamacji (1) Kolor zszedł po pierwszym myciu - a potem szukanie przyczyny w nieodpowiednim... Klientka
Agata - opinia (1) Niestety, strzyżenie krótkich włosów nie jest najmocniejszą stroną. Wiele do... Agata Nie polecam (1) Jeżeli rodzic chce jakkolwiek ostrzyc dziecko to polecam. Natomiast odradzam... Mama Serdecznie Polecam (1) Pani Gosia to bardzo dobry fryzjer, doskonale rozumie potrzeby klienta i... Katarzyna katastrofa (1) efekt koloryzacji oraz przebieg zabiegu na długo zostanie w moim odczuciu... Justyna Polecam (1) Polecam, usługi na wysokim poziomie. Karol Tu warto wrócić! (1) Profesjonalizm w pełnej krasie-objawiający się w : kulturze obsługi klienta... Bożena Nareszcie znalazłam profesjonalnego fryzjera (1) U Pań w Hair Design robię blond pasemka. Nigdy nigdzie nie uzyskałam zimnego... Kasia Weronika - opinia (1) Umówiłam się na podcinanie końcówek na sucho. Fryzjerka nie dość że zrobiła... Weronika Nie polecam strzyzenia u P. Grażyny (1) Trafiłam do salonu z polecenia, niestety czułam się jak na dworcu.... w... niezadowolona klientka Gosia - opinia (1) Polecam! Obsługa bardzo profesjonalna. W tym salonie panuje rodzinny klimat.... Gosia Cena (1) Cały czas chodzę do jednego fryzjera w tym miejscu i przeważnie wychodzę... Klaudia wspaniała obsługa (1) Korzystamy całą Rodzinką - panie mają świetne podejście do dzieciaków. Beata Mega zadowolona (1) Pomimo tego, ze na wejsciu powiedzialam ze wiele nie chce zmienic, Pani... Aleksandra Gość - opinia (1) Słabo, Paniom ewidentnie sie nie chce. Szkolenie jakiekolwiek miały chyba za... Gość Profesjonalnie i sympatycznie (1) To wyjątkowe miejsce, gdzie poczułam się zaopiekowana i dopieszczona ;) w... Magdalena Do właścicielki salonu (1) Jestem wieloletnią Klientką Państwa i proszę tej opinii nie odebrać jako atak... Stała Klientka Byłam, wrócę, polecam! (1) Zaciekawiona licznymi pozytywnymi opiniami zapisałam się do tej nowej... Martyna