Darek - opinia (2) Ocena obniżona, ponieważ personel nie nosi maseczek, wszyscy konsekwentnie... Darek Daniel - opinia (2) Rewelacyjne miejsce, ale nie o wygląd tutaj chodzi. Mam na myśli całokształt... Daniel J&J - opinia (1) kosmos!! Nawet mąż łysy klaskał uszami z zachwytu BRAVO! J&J
Daria - opinia (1) Jestem zachwycona pani Monika jest prawdziwa profesjonalistką z powołania.... Daria Klientka - opinia (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolona ! Klientka Mirka - opinia (1) Profesjonalizm i bardzo miła obsługa!!! Mirka Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zawiedziona wizytą w salonie. Zapłaciłam 480zł za podcięcie... Ewa Urszula - opinia (1) Z usług salonu korzystam od wielu lat. Mam tam gwarancję, że zadbają o moje... Urszula Joanna - opinia (1) Do salonu trafiłam, po bardzo nieudanym farbowaniu i jednoczesnym... Joanna Małgorzata - opinia (1) Jestem z Panią Marią od 4 lat. Początkowo w Gdańsku potem już w Gdyni. Nigdy... Małgorzata Zosia - opinia (1) Nie polecam! Najgorsze cięcie jakie miałam w życiu. Bardzo niesympatyczna... Zosia Reno - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa, jest czysto i przyjemnie .Fryzury... Reno Ania - opinia (1) Jestem mega zadowolona lubię tam chodzić bo fryzjerki robią to co ja chcę... Ania Paula - opinia (1) bardzo bardzo polecam, pani Magda jest profesjonalistką, nigdy nie byłam tak... Paula Nie polecam ombre (2) Nie polecam ombre u Pani Doroty. Wcześniej zrobiła mi normalne ombre,a po... Patrycja - opinia (1) W końcu trafiłam w odpowiednie ręce , a włosy są mega odświeżone , pani Magda... Patrycja Paweł - opinia (1) Byłem w tym salonie o 18 , szybka obsługa , bardzo miła i profesjonalna w tym... Paweł Dzołana - opinia (1) Magdalena robi cuda! Niezwykle utalentowana osoba! Dzołana Narcyza - opinia (1) Profesjonalnie z pasją i życzliwością do klienta. Można bez obawy powierzyć... Narcyza Tragedia (2) Fatalne cięcie, włosy krzywo obcięte, fryzjerka w ogóle nie słucha co się do... Klient