Jestem bardzo zadowolona (1) Byłam u Natalii na farbowaniu (dwa kolory) i strzyżeniu. Natalia jest... Zosia Polecam gorąco !! (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Strzyżenie, koloryzacja, atmosfera Marika Agata - opinia (1) Z całego serca polecam usługi Basi! Pełen profesjonalizm. Z pewnością... Agata
Cennik (1) Od lat korzystam. Jestem bardzo zadowolona. ALE - Przez lata, co dwa... Mariola najlepszy masaż w Trójmieście! (1) Z czystym sumieniem wystawiam "szóstkę", ponieważ od kilku lat jestem stałą... Dorota Dolce Vita Salon (1) Świetne miejsce! Przemiła obsługa, zawsze chętnie doradzą - jestem bardzo... Amelia Dla tych którzy stracili wiarę we fryzjerów ;) (1) Najlepsza. Z pomysłem, zrozumieniem potrzeb klientki, naturalnym efektem i... Justyna Daga - opinia (1) Wspaniała atmosfera, kolor bardzo dobrze dobrany. Zdecydowanie polecam :) Daga Emejzing (1) Chodzę do Jarka od października 2018 r. Lepiej trafić nie mogłam. Z... Natalia Nanoplastia (1) Robiłam u Basi pierwszy raz Nanoplastię. Minął już tydzień więc mogę... Justyna nigdy więcej (1) Krzywo ścięte włosy, grzywka poszarpana, nierówno pofarbowane. Poszłam na... Anna Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich. Korzystałam już kilkukrotnie i... Kasia Ola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Basi :) Trafiłam do profesjonalistki,... Ola Opinia (2) Bardzo dobry salon. Szczerze polecam! Karolina ela - opinia (1) mega drogo!!! Za podcięcie włosów 12 letniego dziecka zapłaciłam 90 zł!!! ela Polecam (1) Pani, która mnie obsługiwała zdecydowanie wiedziała co robi. Odradziła mi... mK Najlepszy fryzjer! (1) Uratowali moje zniszczone włosy po nieudanej wizycie farbowania u innego... Marcelina Emilia - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona z wizyty w tym miejscu. Umówiłam się na manicure... Emilia Ola - opinia (1) Pomimo przeprowadzki nadal wracam! :) Czy chodzi o strzyżenie, malowanie,... Ola Polecam ! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Honorata świetnie rozumie zawsze o... Magda