Joanna (2) Pełna pozytywnej energii, pomysłów, wyjątkowo kreatywna, z ogromnym poczuciem... Małgorzata Frankowska - opinia (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm, i sama przyjemność! Serdecznie polecam Katarzyna - opinia (2) Pan Wojtek to super stylista ,świetnie dobiera kolor oraz fryzurę. Jak zwykle... Katarzyna
Zadowolona klientka (1) Pani Natalia zyskała nową klientkę. Minęły prawie 2 tygodnie od mojej... Marta Nigdy więcej (1) Masakra, omijać szerokim łukiem. Koloryzacja tragiczna, po jednym myciu... K Polecam salon (1) Bardzo fajny i przytulny salon fryzjerski Noemi Najlepsi! (2) Uważam, że to jeden z najlepszych zakładów w Trójmieście. Fryzury zawsze na... F ;) Sesja u pani Magdy (1) To już trzecia wizyta moja i mojej 15-letniej córki w salonie u pani Magdy.... Ania B. Rewelacja polecam (1) Zaczęło się ode mnie..byłam tak zachwycona że teraz z usług Pani Marty... Jystyna Pani Izabelę polecam (1) Gorąco polecam Pani Ize:) Bardzo sympatyczna . Strzyżenie starannie wykonane... Iwona zadowolona klientka (1) sprawnie, konkretnie i dokładnie. polecam :) Magda Pani Wiola (1) Kiedyś straciłam swoją fryzjerkę to P. Wiola została mi polecona przez bardzo... Patrycja Cała w skowronkach (1) Jestem mega zadowolona, najlepszy salon w którym dotychczas byłam. Dziękuję... Oliwia Pielęgnacja długich włosów (1) Problematyczne długie włosy najprościej obciąć ... ale dzięki Salonowi... Patrycja Brendler Super Klimat ! (2) Super klimat ! Bardzo czysto ! Uśmiech na twarzy przez calą wizytę !Pozytywna... Paweł Rewelacyjna fryzjerka! (1) Z usług Natalii korzystałam kilkukrotnie i zawsze byłam w pełni zadowolona z... Aleksandra polecam! (1) Korzystałem z usług tego zakładu fryzjerskiego po raz pierwszy i jestem... Łukasz POLECAM!!! :) (2) Korzystałam z tego salonu pierwszy raz. Skusiłam się ładnym, czystym... Ewelina Zawsze wychodze zadowolona (1) Fryzjerki maja profesjonalne podejście do klienta. Potrafią naprawić wiele... Kinga17 Kreatynowe prostowanie włosów (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kreatynowe prostowanie włosów u Pani Basi Ela