Dominika - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona z koloru i cięcia. Mam bardzo trudne włosy... Dominika Gosia - opinia (1) Polecam oczyszczanie wodorowe twarzy super efekt! Pani Magdalena oraz Pani... Gosia Gosia - opinia (1) Polecam perfekcyjne cięcie zarówno u Pani Joli jak i u Pani Magdy. Jestem... Gosia
Gosia - opinia (1) Najlepszy manicure! Wspaniała atmosfera perfekcyjne wykonanie, polecam w 100%! Gosia Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm,cudowna atmosfera i nieoceniony Kamil Aby tak dalej... Beata Marta - opinia (1) Moje włosy jeszcze nigdy nie wyglądały tak przepięknie, miałam wykonywany... Marta Ania - opinia (1) Polecam serdecznie, Pani Natalia to profesjonalna i bardzo miła osoba.... Ania Daria - opinia (1) Świetny salon, bardzo miła obsługa. Korzystałam z usług fryzjerskich i pani... Daria Szymon - opinia (1) Długo szukałem salonu, gdzie będę się czuł swobodnie, a który jednocześnie... Szymon Magda - opinia (1) Jestem pod wrażeniem całego salonu: estetyki, kultury osobistej pracowników.... Magda Brodacz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, Pani Dominika jest świetną fryzjerką. Polecam w 100% Brodacz polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie Panie są przemile chętnie... Natalia Piotr - opinia (1) Salon pełen profesjonalnej obsługi Piotr Mirosław - opinia (1) Bardzo wysokie ceny., szczególnie dla mężczyzny, Strzyżenie maszynką. Mirosław Joanna Wisniewska - opinia (1) Korzystam odlat z Salonu Wenus nigdy nie wyszlam zadowolona a szefowa... Joanna Wisniewska Adrian Adrian - opinia (1) Polecam serdecznie usługi tego salonu. Korzystam w sumie już od paru lat i... Adrian Adrian Klaudia - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Wchodzisz jako brzydkie kaczątko, a wychodzisz jako... Klaudia Aga - opinia (1) Basia to jednym słowem Mistrz w swoim fachu ;) Aga Paulina - opinia (1) Jestem nowa klientka tego salonu, ale już od wejścia czuć tam fajna... Paulina Małgorzata - opinia (1) Jako właścicielka trudnych do ułożenia, falowanych włosów, wiem jak trudno... Małgorzata