Martyna - opinia (1) Fryzura zaproponowana przez fryzjerkę nietwarzowa, nie układa się. Wykonanie... Martyna Darek - opinia (1) Obsługa i jakość usługi na najwyższym poziomie. Polecam Darek Beata - opinia (1) Dzień dobry Wspaniały wystrój, aura. Piękna fryzura ,włosy odżywione... Beata
Serdecznie polecam (2) Jestem baaardzo zadowolona po pierwszej wizycie w Dolce Vita. Przyszłam z... Marcelina 399 - opinia (1) Absolutnie nie polecam salonu w Gdańsku, Galeria Forum. Przyszłam do salonu w... 399 Patrycja Dworaczek - opinia (1) Super fryzjerzy naprawdę serdecznie polecam jestem bardzo zadowolona z usług... Patrycja Dworaczek Julita - opinia (1) Skorzystalam z polerowania i wykreowania grzywki. Jestem zachwycona!... Julita Z - opinia (1) Dzis wyszlam oszpecona z salonu, poprosilam o refleksy pani ania miala... Z Hania - opinia (1) Nic nowego ale ceny nowe i wyższe czas zmienić kosmetyczkę Hania Dorota - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować Panu Adrianowi za pełen profesjonalizm i... Dorota Sebastian - opinia (1) Fryzjerstwo Męskie na najwyższym poziomie. Chodzę do pani Ali i pani Mirki od... Sebastian Dorota - opinia (1) Po pierwszej wizycie wrażenia jak najbardziej na plus :). Pani Natalia... Dorota MT - opinia (2) W poniedziałek po "wirusowej" przerwie umówienie wizyty, pytanie o cenę--ta... MT Przemek - opinia (2) W dniu dzisiejszym tj. 30.05.2020 byłem na strzyżeniu męskim włosów w salonie... Przemek Kinga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu kreatynowe prostowanie włosów. Włosy po... Kinga Gabriela - opinia (2) Byłam pierwszy raz i już wiem, że zawsze będę tam wracać. W końcu znalazłam... Gabriela Magdalena F - opinia (2) 1 raz byłam na swojej wizycie u P.Małgosi w piątek .Pojechałam z brazowym... Magdalena F Dagmara - opinia (1) Cena nieproporcjonalna do świadczonej usługi. Strzyżenie chłopięce trwające... Dagmara klient - opinia (1) fryzjerka powiedziała, że koszt usługi będzie kosztował 240 zł. po zrobieniu... klient D. - opinia (1) Polecam ten salon i Panie, które wiedzą jak dobrać kolor i fryzurę. Usługi na... D.