Panie nie potrafią strzyc! A ceny poszły w górę (1) Wiem, że proste cięcie (dziewczynka, miało być skrócenie o 3 cm długich... autorka Pani Justyna to Profesjonalistka. (1) Bardzo Dziękuję Pani Justyno za profesjonalizm. Pozdrawiam. Wracam ponownie... Sylwia Nie polecam dla koloryzacji blond (1) Korzystałam z usług salonu kilkukrotnie z przerwami na przestrzeni oko 7 lat.... Janeczka
Kolejna wizyta, kolejna metamorfoza! (1) Moja druga wizyta u Natalii, podobnie jak pierwsza, zakończyła się sukcesem i... Maja Ściecie męskie (1) Bardzo polecam. Pani scinala bardzo profesjonalnie, zadbala o kazdy szczegół.... Anna Nie polecam tego salonu!!!!!! (1) Połowe włosow wyszło o innym odcieniu niz pozostała część. Pani się z tym... karolina Zadowolona klientka (1) Świetnie dobrany kolor. Wysoka jakość używanych kosmetyków. Miła atmosfera.... Karola Wizyta w salonie (1) Bardzo miła Pani, wizyta mi sie podobala, gdzie generalnie nie lubie siedziec... Weronika Kiepskie farbowanie. (2) Przemiła osoba, fajne miejsce ale niestety to wszystko. Za samo farbowanie... Blondynka Prawdziwa fryzmakerka! (1) Pani Natalia jest przecudowna i do tego ma niesamowity fach w ręku. Zawsze... Ola Fantastycznie (1) 14.02.2019 pierwszy raz odwiedziłam salon Adara i to był świetna decyzja.... Klaudia Ewa (1) Moim fryzjerem jest Pani Alicja, która zaraża swoim uśmiechem, pozytywną... Ewa Polecam! (2) Przesympatyczna atmosfera, Paulina - pełen profesjonalizm i niesamowite... Maja Mega zadowolenie.. (1) Basia super osóbka, przesympatyczna no i co najważniejsze mega zadowolenie z... Pati Pain Dominika (1) Jestem bardzo zadowolona, mąż fryzurę też pochwalił: ) Pani Dominika... Anna Polecam (1) Korzystamy rodzinnie z żoną i synem. Od 5 lat. Bardzo dobra jakość usług czy... Daniel Mistrzyni fryzur (1) Pani Natalia to miła osoba o świetnym wyczuciu potrzeb klienta. Słucha i... Ola Strzyżenie meskie (1) Trafiłem przypadkiem do Pani Gosi. Wyszedłem bardzo zadowolony. Napewno... Karol Wprowadzanie Klienta w błąd (1) Zarejestrowałam się na "Baleyage w cenie 250 zł" przez Ich system... Klientka Złota rączka! (1) Upięcia perfekcyjne! Nowoczesne, romantyczne, jakie tylko dusza zapragnie.... Marta