Katarzyna Cz. - opinia (1) Duży plus za wystroj i lokalizację, minus za bardzo wysokie ceny i zupełnie... Katarzyna Cz. Świetna w każdym calu, polecam! (1) Długo szukałam fryzjera, gdzie będę czuła się swobodnie a przede wszystkim... Anna polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług fryzjerskich tego salonu, regularnie i tylko... R.
Maciek G. (2) Nie ostrzygą maszynką na krótko co zajmuje zwykle 10 minut na 25 minut przed... Maciek. G. Naciąganie klienta na dodatkowe usługi wysokie ceny (1) Trzeba bardzo uważać bo fryzjerzy bez wcześniejszego informowania klienta... Była klientka - opinia (1) Chodzę do Pani Madzi od kilku lat, zawsze wychodzę bardzo zadowolona, zarówno... - opinia (1) Świetna obsługa pełen profesjonalizm. Moja szczera ocena (1) Polecam gorąco Panią Aline najlepsza fryzjerka, a generalnie mam pecha do... Super!!!! (1) Kolejna wizyta u p. Natalii i pełnia zadowolenia. Wymarzony kolor, świetnie... Ania Marta - opinia (1) Polecam !!!!!! Super salonik . Same pozytywy jak wychodze to jestem zawsze... Marta M - opinia (1) Dziewczyny wyczarowały piękny baleyage i uratowały moje włosy po wpadce... M Gorąco polecam !! (1) Pani Natalia jest profesjonalistką w swoim fachu, jej podejście do mnie jako... Magdalena G. - opinia (1) Przyjemne miejsce, miła właścicielka, tanio i profesjonalnie :) Polecam (1) Bardzo fajny salon. Profesjonalna obsługa i maja niskie ceny.Polecam Wojtek Polecam z calego serducha!!! (1) W wyborze fryzjera/salonu zwracam uwage na indywidualne podejscie, poswiecony... Kobieta 30-40 Polecam w 100% (2) Jeśli szukasz salonu, który sprawi, że Twoje włosy będą wyglądały pięknie, to... Monika - stała klientka =) Mega zadowolona klientka (1) Zawsze wychodzę zadowolona z wizyty w salonie . Gorąco polecam ! Klimat ,... Ola Polecam! (1) Najlepszy salon fryzjerski, w ktorym bylam. Polecam z calego serca. Po... Ewelina Podziękowanie dla personelu. (1) Chciałbym powiedzieć parę słów na temat salonu Dorota, ale bardziej skupić... Jakub Totalna porażka.... (1) Wizyta umówiona na 13:30, przyjechałam 5 minut przed czasem. Jedna z...