Kacper - opinia (1) tak jak powinno być. nie ma się do czego przyczepić. Kacper Monika - opinia (1) Przerost formy na treścią. Umiejętności nie idą w parze ze skasowanymi... Monika 11111 - opinia (1) Wlosy zapuszczalem dwa miesiace, zostaly sciete do polowy czola, boki nie... 11111
Monika - opinia (1) Profesjonalizm i jakość obsługi klienta na wysokim poziomie Polecam Monika Urszula - opinia (1) Świetne podejście do klienta, doskonała realizacja wytycznych i perfekcyjnie... Urszula Anna - opinia (1) Bardzo miła obsługa i super atmosfera w salonie. Profesjonalizm, jakość na... Anna Ewa - opinia (1) Profesjonalna obsługa, fryzjerzy na najwyższym poziomie. Miło się wraca. Ewa Grazyna - opinia (1) Damian robi poprostu cuda jestem szczęśliwa jak do niego Idę Grazyna MarzenaM. - opinia (1) Najlepsza jest Pani Kasia! Zawsze mam pięknie dobrany kolor i fryzurę.... MarzenaM. aaakkk - opinia (1) Super profesjonalnie. Z uśmiechem i zawsze modnie aaakkk M. - opinia (1) Kasia, Gabrysia, Kamil najlepsi! Atmosfera super, ceny przystępne, poziom... M. Jerry - opinia (1) Pierwszorzędnie, świetny klimat, pani Danusia, fachowiec pierwsza klasa. Polecam Jerry Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam salon fryzjerski nutka pani Danusia ma duże doświadczenie i... Agnieszka Iza - opinia (1) Super atmosfera i zmiana na plus :) polecam każdemu:) Iza Kasia - opinia (1) Najlepszy salon profesjonalistki w koloryzacji i strzyżeniu polecam Kasia Dorota - opinia (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Żeby nie mówić, że tu dzieją się... Dorota Żaklina - opinia (1) Kolejna wizyta w salonie i zawsze wychodzę zadowolona. Przemiła obsługa i... Żaklina Anna Stu - opinia (1) Wszystko Ok polecam. Korzystam już od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam. Anna Stu Bartek - opinia (1) Świetny salon, miłą obsługa, profesjonalne wykonanie strzyżenia, a jestem... Bartek Barbara - opinia (1) Nic dodać nic ująć najlepsza. dojeżdżam do Pani Ani 100km na wizytę, pełen... Barbara