Przemek - opinia (2) W dniu dzisiejszym tj. 30.05.2020 byłem na strzyżeniu męskim włosów w salonie... Przemek Kinga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu kreatynowe prostowanie włosów. Włosy po... Kinga Gabriela - opinia (2) Byłam pierwszy raz i już wiem, że zawsze będę tam wracać. W końcu znalazłam... Gabriela
Magdalena F - opinia (2) 1 raz byłam na swojej wizycie u P.Małgosi w piątek .Pojechałam z brazowym... Magdalena F Dagmara - opinia (1) Cena nieproporcjonalna do świadczonej usługi. Strzyżenie chłopięce trwające... Dagmara klient - opinia (1) fryzjerka powiedziała, że koszt usługi będzie kosztował 240 zł. po zrobieniu... klient D. - opinia (1) Polecam ten salon i Panie, które wiedzą jak dobrać kolor i fryzurę. Usługi na... D. D. - opinia (1) Polecam ten salon i Panie, które wiedzą jak dobrać kolor i fryzurę. Usługi na... D. Przemek - opinia (1) Pani Monika jest na prawdę dobrą fryzjerką. Jestem zadowolony. Byłem pierwszy... Przemek Anna - opinia (1) Polecam Salon Pana Wojtka z całą odpowiedzialnością. Zawsze wychodzę z mega... Anna Mirosław - opinia (1) Moja ocena punktowa jest niewystarczająca, ponieważ nie mówi wszystkiego.... Mirosław Wieslaw - opinia (1) Miła obsługa i fachowa. Bardzo polecam. Wieslaw Jagna - opinia (1) Byłam jedną z pierwszych Klientek w tym salonie. Mają świetny Flow, miła... Jagna Ela - opinia (1) Jestem stałym klientem salonu. :) Panie są bardzo zaangażowane, fachowe i... Ela Jestem zdegustowana (4) Miałam "przyjemność" korzystac z usług tego salonu i żałuje, ze nie uciekłam... Alicja Paulina - opinia (1) Polecam, zadowolona klientka :) zawsze kolor dobrany odpowiednio, cięcie... Paulina Iwona - opinia (2) Moje włosy nie należą do łatwych w "obsłudze" i po wielu latach trafiłam w... Iwona Hiacynta - opinia (1) Chodzę do tego salonu od wielu lat. Strzyże mnie zawsze p.Jola. za każdym... Hiacynta P - opinia (1) Jestem stałym klientem od wielu wielu lat. Obsługa na najwyższym poziomie,... P Rewelacja (2) Jestem bardzo zadowolona!Ścinałam i farbowalam włosy z ciemnych na... Magda